Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak vonzódni a lányok az alacsony, vékony fiúkhoz? Ha valaki ilyen és nemt ud már változtatni sem ezen, akkor emiatt sosem lehet barátnője? Miért kell minden csajnak magas vagy mackó, esetleg kigyúrt fiú?
#29 fogadnék kb. tizen- vagy huszon valamennyi lehetsz és már most feladtad! ezért vagy ilyen!
Ezzel a mondatoddal azt mondtad, hogy minden alacsony pasi egyedülálló!
Tudod megmondom mi a baj! Sok olyan alacsony srác van, aki levert a magassága miatt és ezért nem olyan jó kiállású. Én ismerek egy férfit, akinek igen is jó a kiállása és nagyon is bejön nekem.
a jól lepontozott #22 vagyok
"Azért mert neked nem jön össze, sok más alacsony srácnak igen.."
Mutass egyet!
"Ezzel a mondatoddal azt mondtad, hogy minden alacsony pasi egyedülálló!"
Miért, talán nem így van? Kivétel maximum az lehet, aki az alacsonyságát leszámítva baromi jól néz ki, v gazdag.
Mutassak? Igy neten keresztül sajna nem tudok :D
De kapásból ott van a barátom....ja és az apukám aki 25 éve él anyukámmal úgy,hogy 2 cm-el alacsonyabb nála...Hihetetlen ugye? :D
És te határozott vagy? Van kiállásod? Vagy inkább amolyan nyámnyila típus vagy?
Próbálsz a 150 cm-esek között is párt kutatni?
És a legfőbb kérdés: hány éves vagy, hogy már feladtad?
"Nem tudom ti hol éltek, de én ahány lánnyal találkoztam, mindnek magas pasi kellett, a 150 centiseknek ugyanúgy, mint a 180 centiseknek."
Legkésőbb 25-30 felett rájönnek a 150 cm-es lányok is, hogy nem kell nekik olyan létra mert a létráknak úgyis magasabb lányok kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!