Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vékony csontozatú, karú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony csontozatú, karú, alacsony fiúk, igaz ti sem kelletek a lányoknak?

Figyelt kérdés

2012. szept. 2. 16:32
 1/6 AndreaMariann ***** válasza:
63%

Nekem tetszik a szomszéd fiú,pedig nagyon vékony.:)))

Van kedvesem,de szemem is,és nekem a vékonyak tetszenek.:)

Elnézést,amiért belekontárkodtam ebbe a nem hozzám intézett kérdésre.

23/N

2012. szept. 2. 16:34
 2/6 AndreaMariann ***** válasza:
*kérdésbe.
2012. szept. 2. 16:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

barátom is ilyen és fél éve együtt vagyunk. :)

16L

2012. szept. 2. 16:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Jó, de én alacsony is vagyok és tényleg nagyon vékony. Vékony és vékony között is van különbség.
2012. szept. 2. 16:47
 5/6 anonim ***** válasza:
81%

Persze, hogy van vékony vékony közt is különbség. Te szánalmas vagy, a 16/L barátja meg normális. :))

Amúgy ismerek csomó ilyen srácot, mégis egy csomó csaja volt, de az a pláne, hogy szerintem csúnya is. Azán hetente más csaja van.

2012. szept. 2. 16:50
 6/6 anonim ***** válasza:
72%

Ez igaz, hogy van vékony és vékony közt különbség, de vannak csajok akiknek az jön be. mint pl nekem is meg még szerintem sok más lánynak is. Az hogy alacsony vagy az sem hátrány. Sok alacsony csaj van. :P

megint a 16L voltam.:)

2012. szept. 2. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!