Fiúk! Ti hogy álltok hozzá a magas lányokhoz? Szeretitek vagy annyira nem? A 181 centi az már túl sok?
Figyelt kérdés
Tudom hogy sok ilyen kérdés van meg hogy ez attól is függ hogy milyen az alakjuk.De ettől függetlenül érdekelne.2013. aug. 25. 11:43
31/79 anonim válasza:
Ha 195 centi lennék, akkor nem lenne gond a magasságod, de a 178 centimhez már túl magas vagy...
32/79 A kérdező kommentje:
29 de veled is:)
2013. aug. 25. 12:43
33/79 anonim válasza:
Merre laksz ha szabad kérdezni?
34/79 anonim válasza:
én 172cm vagyok és ez is elég magasnak számít és nem is merek nagyon magas sarkút felvenni mert akkor leszek vagy 182
35/79 anonim válasza:
A 172 cm maximum 150-160 cm-es lányok körzetében számít magasnak, én inkább átlagosnak mondanám. A magas a 175 és az annál nagyobb szerintem.
36/79 anonim válasza:
Én ennél csak 2-3 centivel vagyok magasabb, amúgy nem lenne problémám belőle. Igaz, hogy a jelenlegi párom kb. 20 centivel alacsonyabb nálam, de ez nem volt szempont. 22,5/F
37/79 anonim válasza:
Én 190 vagyok, nekem meg pont az a problémám, hogy csak alacsony lányokat látok, akik mellett kb apukaként mutatnék :D ha már találkozok egy 170-175 magas lánnyal már el se hiszem h végre kicsit magasabb mint az átlag, szoval a 181 az simán jó, emiatt ne vágd el térd alatt a lábad:D:D
38/79 anonim válasza:
Ha nálam nem magasabb akkor m1 :)
39/79 A kérdező kommentje:
33-mas Pest megyében lakom
34-es a 172 az nem számít magasnak
35-ös igazad van
36-os hát igen a magas fiuknak lehet választani mert egy alacsony és magas lány is jó nektek
37-es énmeg magas fiúkat nem találok..láb levágás? pedig már gondolkodtam a dolgon :D
2013. aug. 25. 19:33
40/79 anonim válasza:
a modell szakmában is 180 centi az alapelvárás, ottis tudják hogy a szép nők magasak :) én imádom a magas lányokat bár a 197cmnek is köze lehet ehez hogy őket kedvelem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!