Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Miért 'féltek' ennyire?

Fiúk! Miért 'féltek' ennyire?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy ha tetszik nektek egy lány, miért nem mutatjátok ki, vagy mondjátok meg neki? Manapság a lányoknak kell kezdeményezni, és szerintem ez elég kellemetlen...

2013. aug. 13. 22:55
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:
Nem szeretném. Ha érdekel, akkor privátban válaszolok..
2013. aug. 14. 19:29
 42/44 anonim ***** válasza:

Könnyebb magad azzal hitegetni hogy a fiúk félnek, mint belátni azt hogy ronda vagy?

Én még normális lányt nem láttam kezdeményezni. Csak az elfuseráltak nyomultak.

2013. aug. 15. 00:54
 43/44 A kérdező kommentje:
Ember! Azt se tudod, hogy nézek ki, ne ítélkezz... És szebben is meg lehetett volna fogalmazni.. De az előző valaszok alapján láthatod, hogy igenis 'félnek'. Tisztelet a kivételnek!
2013. aug. 15. 16:00
 44/44 anonim válasza:
100%

Én mindig úgy voltam vele, hogy miért legyek bunkó valaki olyannal, aki normálisan és illedelmesen közelít felém? Ha nem szeretnék tőle semmit, akkor sem fugyelemfelkeltően kezdek el vele ordítani az utca közepén. Elmagyarázom neki, hogy esetleg miért utasítom el. Nem fogom átvágni. Annyi gerinc és őszinteség még van bennem, hogy ne játsszak mások érzéseivel.

Senki sem érdemli meg.

17/L

2013. aug. 25. 01:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!