Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik a mai lányokkal? Fiúk, ti nem féltek, hogy egyszer így jártok majd?
2012. dec. 1. 14:51
1/9 anonim válasza:
XD nem félek. Nem lennék olyan hülye, hogy belemennék, vagy egyszerűen megütném őket, ha vmi hasonlóval próbálkoznának, igaz h nem szép dolog lányt megütni, de hát.... 16/F
2/9 anonim válasza:
Azért még mindig több nőt (illetve kiskorút, aki akár lehet fiú is) erőszakolnak meg, mint férfit, úgyhogy nem kell túldramatizálni. A lányok többsége soha nem követne el ilyet.
3/9 anonim válasza:
Ez nem a "mai lányok" miatt van, itt 2 kattant csaj volt, akik ezzel legalább jól el is cseszték a saját életüket is.
5/9 anonim válasza:
Bár én lány vagyok, de ilyen dolgok miatt nem használok pl. társkeresőt.
7/9 anonim válasza:
6-os, még mielőtt sértődötten belém kötnél: a kérdés a lányokról szólt, tehát logikusan arra reagáltam...
8/9 lpeter87 válasza:
Nekem ez egy laza szombat este ! :) 26/F
9/9 anonim válasza:
Statisztikailag is nekünk kell a legjobban félni, úgyhogy tök nyolc, maradjon mindenki egyedül otthon? :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!