Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem tudok szemét és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok szemét és durva lenni a lányokkal, miért vagyok amúgy is kedves minden emberrel, emiatt sosem leszek vonzó egy lány szemében sem?

Figyelt kérdés
Nem vagyok szent, de nem szeretek bepofázni másoknak vagy konfliktust csinálni, még részegen is inkább haverokodom olyanokkal, akik először megakarnak verni. Volt már olyan, hogy megakartak verni, de olyna jó fejnek tartottak, hogy inkább együtt söröztek velem végül a srácok. Hülyülök meg lazulok és nem vagyok egy izomállat vadállat típus, pedig tudom, hogy a nőknek kemény férfi kell, nem olyan, mint én. Utálok ilyen lenni, de lehet azért is lettem ilyen, mert tudom milyen rossz, ha valaki bánt testileg vagy lelkileg egész gyerekkoromban. Talán tudat alatt nem szeretnék olyan lenni, mint az apám, aki verte anyámat és minket is és mindenből veszekedést szított.
2012. nov. 30. 14:10
 1/9 anonim ***** válasza:
"Volt már olyan, hogy megakartak verni, de olyan jó fejnek tartottak, hogy inkább együtt söröztek velem végül a srácok." ez jó. :D Hidd el, nem minden nőnek kell izomállat. (De azért nem árt, ha meg tudod védeni őket.) Nekem jobban bejönnek a kedves fiúk, mint akik állandóan beszólogatnak másoknak meg ilyenek...:)
2012. nov. 30. 14:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Ugyan már, sose változz ezen a téren. Nekem szimpatikus ez a viselkedés.
2012. nov. 30. 14:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Az a baj,hogy a nevelés egy másféle csődje vagy. Ez sem jó. Te belőled, egy nagyon embertisztelő kezesbárányt neveltek. Ezt eléggé elcseszték. Egy igazi szólgaléleket kreáltak belőled nagyanyádék. Borulj le napi háromszor előttük, és köszönd meg nekik. Te soha nem tudtál lázadni ellenük, soha nem kevertél le nekik egy nyaklevest, ha nem úgy gondoltad,ahogy ők, mert el voltál valószínüleg nyomva. Kerülöd a konfliktusokat is, a nőknek is bepuncsolsz, mert alsóbbrendű bírkává lettél nevelve. Szomorú ez rád nézve. A nők is ezután pont így fognak téged elnyomni, kicsicskáztatni, mert látják hogy erre remek vagy. Egy kulcsra kész udvari bolond. Remek!
2012. nov. 30. 14:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Sokféleképpen lehet erős, kemény valaki. A személyiséged a leírtak alapján szimpatikus, tudod kezelni az embereket, uralod a kényes szitukat is, én ezt nem mondanám gyengeségnek.
2012. nov. 30. 14:19
 5/9 anonim ***** válasza:

2 -es! Hát persze, kinek nem? A nőknek igen, mert van kibe törölni a lábat, közben meg majd félrekúrogatnak a menőbbel. A férfiaknak is roppant szimpatikus, mert nincs konkurrenciájuk a nőcsábításban.

IGEN! Maradj csak ilyen, mindenkinek jobb lesz! :D Rajtad kívül :))

2012. nov. 30. 14:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Lehetsz kedves, de tudd érvényesíteni az akaratodat, ezt is lehet kedvesen egyébként, nem csak úgy, ahogy apád tette.

Egy nő szemében nem attól leszel vonzó és férfias, ha mindent elnézel mindenkinek, de nem is attól, ha előadod a macsót.

2012. nov. 30. 14:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne változz meg!
2012. nov. 30. 14:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, maradj csak ilyen, mi így szeretünk!
2012. nov. 30. 15:00
 9/9 anonim ***** válasza:

hasonló vagyok én is mint te :D

velem volt olyan nem is egyszer, még iskolában hogy meg akartak verni cigányok, meg pénzt kérni, de a higgadtságom miatt nem tették, kommunikáltam velük mint másokkal, és soha nem lett semmi.

velem ugyan nem söröztek, hanem telón mutogatták nekem a csajaikat, meg a vicces videókat.

2012. nov. 30. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!