Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik velem, miért van az, hogy észre sem veszem és hirtelen bunkózni kezdek a lányokkal?
Nem is akartam ilyen lenni, de mintha valami elindulna bennem és észre sem veszem csak, amikor már késő, utána kapok fejhez, hogy szegény lányokkal jó durva voltam. Az előbb is bejelölt egy lány és én észre sem vettem, de elkezdtem neki bepofázni, hogy minek jelölget, ha nem ismer, meg én nem vagyo kíváncsi ilyen buta ismerősgyűjtegő lányokra. Ezt szinte reflexből bevágtam, pedig lehet nem is olyan lány volt. Tény, hogy sok lány bántott már meg, de én sosem akarnék ennek ellenére sem szándékosan bunkózni lányokkal, lehet, hogy tudat alatt mégis feltör, de a legrosszabb, hogy nem tudom irányítani, egyszerűen kitör belőlem.
Ja és alapból csak a rosszat látom a lányokban, amíg nem ismerem meg őket. De még akkor is óvatos vagyok és nem bízom bennük. Hihetetlen, hogy pár éve még imádtam mindet és nem gondoltam semmi rosszat róluk, most meg épp fordítva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!