Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék meg ázsiai lányokkal?
Hello :)
Nagyon tetszenek az ázsiai lányok,így gondoltam megismerkednék eggyel :) Van olyan hely,ahol ezt megtehetném? Van vkinek tapasztalata?
Nem olyan stílusú válszt szeretnék,hogy józsefvárosi piac...köszi :) 20/f
A Magyarországon élő ázsiai lányok (meglepő módon) szoktak menni diszkóba, piacra, Tescoba, átmennek a zebrán, dolgoznak vagy tanulnak itt-ott, szóval bárhol találhatsz egyet és ugyanúgy elkezdhetsz vele ismerkedni, mint akárki mással.
Mondjuk annyiban a fenti válaszolónak igaza van, hogy kínai boltokban biztos van 1-2, de ha nem kicioccócijke stílusút szeretnél akkor iskolák, szórakozóhelyek, vagy akár az interneten is.
Én ázsiai származású vagyok és rám szoktak írni facebookon-iwiwen, utcán is megkérdezik a bátrabbak, csak nem vagyok valami szociális típus, van barátom és baromira sokáig szoktam húzni a levélírást még a rokonaimnak is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!