Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék ázsiai lányokkal?
Figyelt kérdés
kínai éttermek, üzletek szerintem kizárva. egyáltalán az ázsiai tini lányok összejönnének egy Magyar sráccal?2012. júl. 12. 17:03
1/9 anonim válasza:
Szerinted összejönnének?
Magyarországon azért még jóval több magyar srác van mint ázsiai.
2/9 Problem? válasza:
Nem,azok luxus autókkal járnak..... a tinik meg idősebb urak társaságára vágynak ha érted mire célzok.
5/9 anonim válasza:
Kérj Te elnézést tőlük.
Amúgy nem értem sok férfinél ezt az ázsiai nő kultuszt, b@sszus annyi van belőlük... Mi ezen a különleges? Némelyik ráadásul fiú.
Szedj össze magyar lányt abból sokkal kevesebb van mint ázsiaiból.
6/9 anonim válasza:
ahol meglátod őket. az egyetemeken vannak baromi sokan. a piacon is biztos vannak (ha meglátogatják a szüleiket). de úgy kifejezetten tini ázsiai lány gyülekezőhely nincs (talán az ázsiai lány "szépség"versenyek amik azok).
8/9 okoska31 válasza:
5/7-es: engem is érdekelne egy szép ázsiai lány. És mi vonz? érdekel, hogy a más kultúra, amiben nevelkedik, az eltérő szokások vajon hogyan jelennek meg egy párkapcsolatban is akár, vagy pl. szexuálisan.
9/9 anonim válasza:
Én vietnámi vagyok. Énis ugyanúgy járok iskolába,vásárolni,buliba,barátnőkhöz mint a többi lány. Énis Fent vagyok facebookon és a többi közösségi oldalon.Nincs ilyen hely kifejezetten csak ázsiai lányoknak:) Illetve..holdújévkor rengeteg ázsiai ünnepel együtt minden évben máshol. És az,hogy összejönnének-e egy magyar sráccal?! ez rengeteg mindentől függ.. család,személyiség..
Nekem például a barátom magyar:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!