Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Miért 'féltek' ennyire?

Fiúk! Miért 'féltek' ennyire?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy ha tetszik nektek egy lány, miért nem mutatjátok ki, vagy mondjátok meg neki? Manapság a lányoknak kell kezdeményezni, és szerintem ez elég kellemetlen...

2013. aug. 13. 22:55
1 2 3 4 5
 11/44 Vad-Ász ***** válasza:
100%

talán azért,mert attól féünk hogy:

-Elküldötök a francba

-2.szor is elküldötök

-Megútáltok

-Annyira megutáltok egy próbálkozás után,hogy beszélni sem akartok velünk.

VAGY AZERT MERT EDDIG CSAK ELUTASÍTÁSOKAT KAPTUNK és ATTÓL FÉLÜNK HOGY UJBÓL AZ LESZ...

2013. aug. 13. 23:09
 12/44 anonim ***** válasza:
100%

a mai csajoknak nagyon magasak az igényeik. ha odamegyek valakihez, és megmondom neki ismeretlenül h nagyon csinos, és szeretnék vele megismerkedni akkor vagy kiröhög és pattint, vagy hogy lássák a barátnői h ezt is megteheti szintén pattint. vagy mert tartogatja magát egy olyan pasinak akivel soha nem fog összejönni, szintén pattint.

vagy ami a rosszabb eldumálgat velem, de nemakar semmit mert annak a pasinak tartogatja magát...

ezek után a tapasztalatok után feleslegesnek érzem odamenni a csajokhoz. ez a helyzet 21 F

2013. aug. 13. 23:10
 13/44 A kérdező kommentje:
És ilyennel mi a fenéért akartok kavarni?:D Aki így áll hozzá a dologhoz, az nem érdemel meg titeket.
2013. aug. 13. 23:12
 14/44 anonim ***** válasza:
Nem írok privátot mert lassú a net.
2013. aug. 13. 23:13
 15/44 anonim ***** válasza:
Én személy szerint nem félek. Csak nincs tapasztalatom a párkapcsolatokban és nem akarom elkötelezni magam vagy lehet csak félek a szakítástól. Sok lány barátom van de kevés lánnyal jártam. És szerelmes is max 1x voltam. Én keresem az igazit akit eddig még nem találtam meg. :)
2013. aug. 13. 23:14
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
hol van az megírva hogy csak a fiúk kezdeményezhetnek?? elvégre egyenjogúság van... ha meg nem tetszik menj el az egyik arab országba és biztos hogy a fiú fog kezdeményezni..
2013. aug. 13. 23:19
 17/44 anonim ***** válasza:
ezt most a csinos lánybarátnőid érdekében tetted fel, vagy te vagy ennyire szép, de valamiért mégsem nyomulnak rád? :D
2013. aug. 13. 23:19
 18/44 A kérdező kommentje:
Őszintén?:D a magam nevében. nem mondtam, hogy annyira gyönyörű lennék, de szépnek tartom magam. sokan is mondják a környezetemben, de ezek felnőttek (ismerősök), és azt meg kit érdekel?! A lényeg, hogy ez egy általános kérdés. Nem a magam érdekében tettem fel csak érdekel. Sosem gondoltátok még, hogy a csajnak is bejöttök?
2013. aug. 13. 23:34
 19/44 anonim ***** válasza:
100%

"És ilyennel mi a fenéért akartok kavarni?:D Aki így áll hozzá a dologhoz, az nem érdemel meg titeket."

Nincs a fejetekre írva, hogy milyen a jellemetek... Habár azt tapasztalom, hogyha egy lány kicsit is szebb a bűn rondánál, akkor már az igényi az egekben vannak, empátia nulla, és kifejezetten KEGYETLENEK vagytok. És nem írom, hogy tisztelet a kivételnek, mert nem nagyon látom a kivételt.

2013. aug. 13. 23:46
 20/44 anonim ***** válasza:
egyértelműen az elutasítástól félünk.. én pl. olyan pasi vagyok aki azért nem mer kezdeményezni mert tisztában vagyok vele hogy vagy bejön, vagy nem.. és sok fiú inkább szeret biztosra menni mint lutrizni... szóval ha a lány kezdeményez az egy biztos pont a fiúnak..
2013. aug. 13. 23:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!