Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok! Mikor úgy gondoljátok, hogy rátaláltatok az igazira nem féltek a szabadságotok feladásától?
Figyelt kérdés
Nem rettent el az a tény, hogy többé nem csak ti döntitek el mit csináltok, hova mentek, kikkel vagytok, stb.? Alkalmazkodni kell a másikhoz és mellette kell megöregedni?2013. jan. 26. 22:05
2/9 anonim válasza:
Nem rabszolga leszek, max házas.
3/9 anonim válasza:
ha létezne igazi, akkor tuti megijednék ettől a kötöttségtől, szal nem tudom hogy reagálnák de nem túl jól :D
4/9 A kérdező kommentje:
"Nem rabszolga leszek, max házas."
Az igaz, de a szingli élet szabadságának befellegzett.:)
2013. jan. 26. 22:09
5/9 anonim válasza:
De! De ha valakit szeretünk feladjuk érte!:) persze ott van benned, hogy elmenj a barátokkal szórakozni, lógni stb. de kibírható..
6/9 anonim válasza:
Szerintem meg ha ő az igazi, akkor nem fog gátolni téged a kibontakozásban, én sosem tenném, persze elvárom cserében én is, szerintem akkor jó egy kapcsolat, ha hagyod élni a másikat is, nem kell egymás nyakán lógni folyton.
7/9 anonim válasza:
Akkor jó egy kapcsolat, ha szabadnak érzed magad benne.
8/9 anonim válasza:
Ha tényleg az igazit találtad meg, akkor nem fog érdekelni semmi más csak h vele legyél.
9/9 anonim válasza:
Én döntöm el, mit csinálok, hova megyek, és hogy kikkel barátkozom, ahogy a vőlegényem is. Nem egymás rabszolgatartói vagyunk...
Egy JÓ párkapcsolatban egyetlen dolog változik a szingli léthez képest, ami esetleg negatív lehet: nem dughatsz fűvel-fával. Nos, ezt valaki vagy el tudja fogadni, vagy nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!