Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Miért 'féltek' ennyire?

Fiúk! Miért 'féltek' ennyire?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy ha tetszik nektek egy lány, miért nem mutatjátok ki, vagy mondjátok meg neki? Manapság a lányoknak kell kezdeményezni, és szerintem ez elég kellemetlen...

2013. aug. 13. 22:55
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
35%
Ki fél? Én biztos nem. :)
2013. aug. 13. 22:55
 2/44 anonim ***** válasza:
100%
ez egy jo kerdes lett en is kivancsi vagyok ;)
2013. aug. 13. 22:57
 3/44 anonim válasza:
100%
Hát mióta ezen az oldalo azt írják, hogy az alacsony, sovány fiúknak semmi esélyük azóta még kevésbé merek kezdeményezni lányoknál. Bár biztos igaz lehet, mert csak fb-n nyomulnak rám csajok, ahol nem látják milyen pici vagoyk. :/
2013. aug. 13. 22:57
 4/44 anonim ***** válasza:
100%

hogyan mutassuk ki,magyarázd már el. :)

A mondjátok meg neki dolog,azt akár te is megteheted,nincs megszabva kinek kell kezdeményezni.Továbbá nyílt utcán elég kockázatos a dolog,illetve ismeretlenek között.Ha egyedül van egy csendesebb helyen a hölgy és tetszik,én szívesen odamegyek és megmondom neki. :)

2013. aug. 13. 22:59
 5/44 anonim ***** válasza:
Mert van akinek az az egyetlen gondja ha nem tud megfelelni magának vagy a kiszemeltnek
2013. aug. 13. 22:59
 6/44 anonim ***** válasza:
100%

Kinek a csajnak vagy nekünk férfiaknak ?

Egyenlőség van egy csaj is ugyan úgy kezdeményezhet mint egy pasi !sok nő meg beijjed meg lepattintja a pasit ha kezdeményez szóval ne csodálkozz hogy némelyik pasi parázik , meg a mai csajoknak elég magasak az igényeik " Tisztelet a kivételnek ".

2013. aug. 13. 23:00
 7/44 A kérdező kommentje:
A 3. válaszírónak csak annyi, hogy lehet xynak nem jön be, de xx-nek igen. Ne ez vegye el a bátorságod!;)
2013. aug. 13. 23:00
 8/44 anonim ***** válasza:
85%

Mert aki már több kezdeményezést bebukott több elutasítást kapott annak nincs kedve még egyhez.....és hát a másik!

Azok az igények amik elterjedtek, amiket gondolnak az emberek, ami persze nem biztos de nem lehet tudni első látásra.

Egyébként meg nyugodtan kezdeményezhetnek a nők is.

2013. aug. 13. 23:02
 9/44 Szergej55 ***** válasza:
100%
Én csak és kizárólag egészelek.
2013. aug. 13. 23:05
 10/44 A kérdező kommentje:
Persze, nincs megírva, hogy mégpedig a srác kezdeményezzen, de ez így volt 'szokás'. Én nem azt mondom, hogy rögtön mond meg neki pl.: szia, tetszel, járunk?, hanem odamész, beszélgettek. Ez így a normális-szerintem. Írjatok privátba, ott bővebben kifejtem, ha tudom..
2013. aug. 13. 23:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!