Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Miért 'féltek' ennyire?

Fiúk! Miért 'féltek' ennyire?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy ha tetszik nektek egy lány, miért nem mutatjátok ki, vagy mondjátok meg neki? Manapság a lányoknak kell kezdeményezni, és szerintem ez elég kellemetlen...

2013. aug. 13. 22:55
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
85%
Ó és még valami! Az urak, a hölgyeknek szoktak udvarolni. Manapság nincsenek hölgyek, csak csajok, libák és ribik vannak. Kinél kellene kezdeményeznem? Kinek kellene udvarolnom? Egy libának, aki azt se tudja, hogy mi az a szeretet?! Semmi másból nem álltok csak hatalmas egóból ami le van öntve egy nagy adag ragacsos álszentséggel és cukormázzal. És igen általánosítok, mert megtehetem. A normális lányok egy-két nap alatt elkelnek, vagy már évek óta párkapcsolatban élnek. Mi marad? A teménytelen mennyiségű értéktelen szemét!
2013. aug. 13. 23:51
 22/44 anonim ***** válasza:
egyértelműen az elutasítástól félünk.. én pl. olyan pasi vagyok aki azért nem mer kezdeményezni mert tisztában vagyok vele hogy vagy bejön, vagy nem.. és sok fiú inkább szeret biztosra menni mint lutrizni... szóval ha a lány kezdeményez az egy biztos pont a fiúnak..
2013. aug. 13. 23:51
 23/44 A kérdező kommentje:
kikérem magamnak! amúgy én arról beszélek, hogy ha már azt mondja nem, akkor miért erőltetni? Képzeld, nekem tetszett egy srác, és megtudta. Annyira jó fej volt-és ezt most komolyan gondolom, hogy megmondta, hogy nincs esélyem. Nagyon jó fej volt, mert 'illedelmesen' jött oda, meg minden. Egy kő esett le a szívemről, pedig 'sírnom' kellett volna. Ezzel csak annyit akartam, hogy nem kell 'félni', mert megy tovább az élet.
2013. aug. 13. 23:52
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
ha egy fiú megtudja hogy tetszik egy lánynak akkor általában nagyon kedvesen viselkedik vele.. még egy pont hogy érdemesebb a lánynak kezdeményezni
2013. aug. 13. 23:57
 25/44 anonim ***** válasza:
100%

"kikérem magamnak!"

Kérd. A véleményem nem változik.

"amúgy én arról beszélek, hogy ha már azt mondja nem, akkor miért erőltetni?"

Mert össze-vissza kavartok, és ti sem tudjátok, hogy mit akartok, a nemetek gyakran igen, az igenetek nem. Én mondjuk úgy vagyok, vele, hogy a nem az nem.

"Képzeld, nekem tetszett egy srác, és megtudta. Annyira jó fej volt-és ezt most komolyan gondolom, hogy megmondta, hogy nincs esélyem. Nagyon jó fej volt, mert 'illedelmesen' jött oda, meg minden. Egy kő esett le a szívemről, pedig 'sírnom' kellett volna. Ezzel csak annyit akartam, hogy nem kell 'félni', mert megy tovább az élet."

Ja ha kultúráltan közlik, akkor igen. De ti kedves csajok nem ezt teszitek, hanem beledöngölitek az embert a földbe, megtapossátok, megalázzátok, hogy még az életkedve is elmegy. Egyetlen csumpi pozitív példa után még van képed itt osztani az észt, ráadásul a pozitív példát mi szolgáltattunk neked, mert a férfiak között még van pár marha, aki hajlandó veletek emberhez méltóan úriemberként viselkedni, habár tök fölösleges. Tőletek normális viselkedésre és kultúrára nem számíthat az ember.

2013. aug. 14. 00:06
 26/44 anonim ***** válasza:
én azt mondom, egy lány nem holmi érem amiért a fiúnak kell harcolni.. ha a vonzalom kölcsönös a lány is tegyen meg mindent az ügy érdekében, ne csak a fiú! De sok lány ezt hülyeségnek találja és inkább végignézi ahogy küzdenek érte majd a végen mond vagy egy igent vagy egy nemet.. Ez így szerintem nem jó. 16/F
2013. aug. 14. 00:14
 27/44 anonim ***** válasza:

Jól értem, kérdező, hogy fiút akarsz magadnak, de kezdeményezni azt már nem akarsz?

No, hát képzeld el, hogy ha egy fiú kezdeményez, akkor ritka ám az udvarias visszautasítás!

A lányok kifejezetten kegyetlenek szoktak lenni ilyenkor!

Ezen kívül egyenjogúság van. Ezért harcoltatok - hát akkor most élj is ezzel a jogoddal!

Kezdeményezz csak nyugodtan, legfeljebb visszautasítanak. Az meg ugye nem gond, hiszen téged udvariasan fognak visszautasítani - nem úgy, mint a fiúkat.

2013. aug. 14. 01:47
 28/44 LeftBehind ***** válasza:
100%
"Manapság a lányoknak kell kezdeményezni, és szerintem ez elég kellemetlen." - ez az,mesélj még nekünk mennyire kellemetlen dolog a kezdeményezés. Én mondjuk már nem félek tőle. Egyszerűen csak meguntam hogy mindig ugyanaz a végeredmény. Tele a tököm azzal,hogy aki engem azzal ráz le,hogy "Bocs,pasim van" 5 perccel később már az első szembejövő részeg idiótával smárol. És akkor még ott vannak a személyes kedvenceim akik csípőből elküldenek a bús p1csába pusztán azért mert ők megtehetik. Jól írták,az a kevés csak akik tényleg hűségesek és nem a kockákat számolják a hasadon már évek óta foglaltak.
2013. aug. 14. 09:33
 29/44 A kérdező kommentje:
Miért, mit akartok hallani? Ha azt mondják, van pasijuk, az más szóval azt jelenti, hogy nem vagy az esete, de erre 'megsértődtök'. Ha viszont azt mondja, hogy menj a p***ba, akkor meg egy bunkó, ennyi. Személy szerint én nem bunkóztam azzal a sráccal, akinek tetszettem. Megkérdezte hogy járunk-e, és én nemet mondtam. Teljesen normálisan. Aztán zaklatott, szóval már nem tudtam máshogy megmondani, mint hogy hagyjon már, de sokáig bírtam. Utána, hogy nem akartam vele kavarni, akkor már r***nc voltam, meg hasonlók. Szóval...
2013. aug. 14. 14:23
 30/44 nymphadora204 válasza:
L, de lányok gondoljatok bele a fiúk helyzetébe. Ez akkora bizonytalanság, főleg, hogy már a legtöbb (!! nem az összes) lánynak nem elég, ha szépen megmondja hogy nem hanem a többiek előtt is lejárat. Ezek után hogy kezdeményezzen? Inkább próbáljatok meg ti is szépen bánni azzal aki nem az esetetek.
2013. aug. 14. 15:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!