Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Férfiak/fiúk! Ha már hónapok...

Férfiak/fiúk! Ha már hónapok óta próbálsz közel kerülni a lányhoz de a lány megmondta neked, hogy nem fog veled kezdeni, de még mindig fűzöd az miért van? Ennyire szexelni akar vagy szerelmes?

Figyelt kérdés

A lány csúnyán beszél és viselkedik vele és már azt is mondta,hogy menj el innen mert nem hiányznál neki de nem használ.

27 éves a fiú a lány 23

2013. júl. 20. 11:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/112 anonim ***** válasza:
hát mikor beszélgettek akkor kapcsolodj arra hogy mi van veletek miért beszélgettek mikor hogy ismertétek meg egymást és szép lassan adagold be azt hogy mi van köztetek mit akar hátha megnyilik
2013. aug. 4. 22:07
 42/112 A kérdező kommentje:
Ő kezdett el velem beszélgetni,ő mondta,hogy ne siessek már úgy én hozzá sem szóltam.
2013. aug. 5. 08:00
 43/112 anonim ***** válasza:
hát most te kezd el (ne nyomulosan mert az nemjó) meg lehet próbálni ha igyse akkor hagyd ha nem lép ö ezek után akkor nem ér semmit az egész..
2013. aug. 5. 08:24
 44/112 A kérdező kommentje:
Hát...nem is tudom. Én sosem kezdtem ki senkivel. Hogy lépne-e azt nem tudom. Csak félek hogy így akkor megtudja hogy szeretem és ha már nem akarna semmit kihasználná a helyzetet,mondván :"hogy bár már nem akarok semmit tőle de ha már itt van....megdugom.
2013. aug. 5. 17:23
 45/112 A kérdező kommentje:
Hát...nem is tudom. Én sosem kezdtem ki senkivel. Hogy lépne-e azt nem tudom. Csak félek hogy így akkor megtudja hogy szeretem és ha már nem akarna semmit kihasználná a helyzetet,mondván :"hogy bár már nem akarok semmit tőle de ha már itt van....megd*gom."
2013. aug. 5. 17:24
 46/112 anonim ***** válasza:
nem kell róla tudnia :) kerüld el azt hogy elmondasz bármit is arról hogy szereted! kicsit nehéz de meg lehet oldani :) mert ha elmondod és ö nem is szeret kihasznál(hat)ja ezt :/
2013. aug. 5. 19:30
 47/112 anonim ***** válasza:
ha meg véletlen elmondanád akkor már csak magadban bizhatsz hogy mit hiszel neki :)
2013. aug. 5. 19:32
 48/112 A kérdező kommentje:
Egy szavát sem hiszem el! Azt se hittem el,hogy mentőzik,amíg meg nem mutatta az igazolványát.
2013. aug. 6. 07:53
 49/112 anonim ***** válasza:

de ne legyél ilyen :)

igaz én se hiszek már senkineksem de nekem van okom rá...

2013. aug. 6. 09:17
 50/112 A kérdező kommentje:

Neked mi az okod?

Nekem is van..

2013. aug. 6. 11:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!