Férfiak/fiúk! Ha már hónapok óta próbálsz közel kerülni a lányhoz de a lány megmondta neked, hogy nem fog veled kezdeni, de még mindig fűzöd az miért van? Ennyire szexelni akar vagy szerelmes?
A lány csúnyán beszél és viselkedik vele és már azt is mondta,hogy menj el innen mert nem hiányznál neki de nem használ.
27 éves a fiú a lány 23
Mondjál vmit és leutánzom :)
Igen,ezt én is tudom,tisztában vagyok vele,hogy nem hagyná ott a családját.
majd privibe beszélgetünk arról :)
itt a kérdésre kell válaszolni :P
szóval kérdezd meg töle hogy mi kell neki kellesz-e neki meg ilyenek ki kell faggatni ha már nem mond semmit..!
Úgy bizony itt a kérdésre kell válaszolni :-P
Vaggatnám én elhiheted de ha neki lakat van a száján... Ha meg rákérdeznék hogy kellek e neki...vajon mit mondana ? Lehet azt amit a múltkor. Csak állna és nézne közben mosolyogna
Úgy bizony itt a kérdésre kell válaszolni :-P
Faggatnám én elhiheted de ha neki lakat van a száján... Ha meg rákérdeznék hogy kellek e neki...vajon mit mondana ? Lehet azt amit a múltkor. Csak állna és nézne közben mosolyogna
na igen :P
akkor kell leadni egy nagy taslit neki és mondani hogy vagy mond valamit vagy elmész és kész..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!