Férfiak/fiúk! Ha már hónapok óta próbálsz közel kerülni a lányhoz de a lány megmondta neked, hogy nem fog veled kezdeni, de még mindig fűzöd az miért van? Ennyire szexelni akar vagy szerelmes?
A lány csúnyán beszél és viselkedik vele és már azt is mondta,hogy menj el innen mert nem hiányznál neki de nem használ.
27 éves a fiú a lány 23
ezért mondtam hogy figyelj és ismerd ki!
addig ne adjál neki semmi olyat amit szeretne amig ugy nem döntesz hogy biztosra nem mész!
de ha nem próbálod meg akkor lehet kihagysz valami olyat amit lehet hogy sose fogsz újra kapni..
mindenkit kilehet ismerni! :)
csak sokat kell vele lenni/beszélni.
hát mindent meglehet oldani!
pl.: szünetben vagy este mikor hazaértek meg ilyenek..
valmit kitaláltok hogy beszélgessetek.
meg pár hétvégi napon taliztok egy megbeszélt helyen meg ilyesmi! :)
de olyan nincs hogy nincs semmi idötök arra hogy megismerjétek egymást!!
Hát ha fél hét körl ér haza akkor utánna tudtok azért beszélni az még megoldható akkor..
és ha közel laktok akkor jobban meglehet találni hogy hol is legyetek nem kell nagy távokat menni..
de azt hogy családos azt hogy érted??
van felesége meg gyerekei?
Igen úgy. Csak egy gyereke van. A nejének van már két nagyobb gyereke de ők nem az övéi.
Nem tudom mennyire igaz, de ő úgy mondta nekem nem jó a viszonyuk,és ha nem lenne a gyerek már rég nem lennének együtt...ez mondjuk lehet sablon szöveg is de viszont a munkatársa azt mondta elég gyakran szoktak gondok lenni náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!