Férfiak/fiúk! Ha már hónapok óta próbálsz közel kerülni a lányhoz de a lány megmondta neked, hogy nem fog veled kezdeni, de még mindig fűzöd az miért van? Ennyire szexelni akar vagy szerelmes?
A lány csúnyán beszél és viselkedik vele és már azt is mondta,hogy menj el innen mert nem hiányznál neki de nem használ.
27 éves a fiú a lány 23
hát az még nem nagy akadály! :)
ha tényleg akar téged akkor ugyis elválnak..
ha meg nem akkor nem szeret anyira.. :/
kérdezd meg tudd meg döntsd el :) de attól hogy van gyereke az nem akadály :) szerintem bár ezt is csak te tudod hogy jó.. :)
Még így is azt mondod szeret,hogy tudod nős és gyereke van?
Megkérdezhetem hány éves vagy?
hát igy nem 100%-ék de ha anyira csak a sex kellene neki akkor mást is találhatott volna.. de ezt én igy nem tudom mert én nem ismerlek se téged se öt igy ezt ti tudjátok ahogy lássátok.
17 vagyok de ez szerintem nem számit
Hát nem...
Csak akkor azt nem tudom mikor a múltkor véletlenül összefutottunk miért nézett mikor megmondtam neki hogy ha nem akar semmit akkor ne bámuljon ?Csak fél szemmel néztem de úgy láttam hogy néz, aztán mikor jöttem vissza ő még arra járt és mikor elmentem előtte akkor is nézett bár igaz nem köszönetünket egymásnak. De mikor mentem inni valóért akkor már szemtől-szembe láttuk egymást és ekkor is nézett.
akkor csak akar valamit csak meg kell tudni mit.
lehet hogy nem akarja elmondani csak azért nem mond semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!