Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Férfiak/fiúk! Ha már hónapok...

Férfiak/fiúk! Ha már hónapok óta próbálsz közel kerülni a lányhoz de a lány megmondta neked, hogy nem fog veled kezdeni, de még mindig fűzöd az miért van? Ennyire szexelni akar vagy szerelmes?

Figyelt kérdés

A lány csúnyán beszél és viselkedik vele és már azt is mondta,hogy menj el innen mert nem hiányznál neki de nem használ.

27 éves a fiú a lány 23

2013. júl. 20. 11:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/112 A kérdező kommentje:

Én meg simán kinézem belőle,hogy csak azt akarja! Hisz a pasik bármire képesek egy kis szexért!

Hogy ezek után is próbálkozna azt csak akkor tudnám meg,ha beszélnék vele de én ezek után úgy döntöttem nem akarom látni! Eddig sem hittem el,hogy szeret hiába írjátok mind azt ezek után meg pláne.

2013. júl. 28. 13:24
 12/112 anonim ***** válasza:

ez a te döntésed!

te tudod mit szeretnél.

de nem minden pasi egyfoma!

amugyse biztos h csak azért probálkozik ennyiszer mert b***ni akar..

2013. júl. 28. 16:12
 13/112 anonim ***** válasza:

akkor hagyd már a pitsába kérdező, hülye nyomorék, akkor meg mond neki azt, nem akar semmit persze, csak simogatni meg minden.. persze felvállalni a felsőséget óóó azt már nem

akkor meg mond neki, hogy akkor meg hagyjál békén, ha nem akarsz semmit, és csak vihogni tudsz mint egy hiéna a kopj le a francba és tűnj el, persze határozottan

2013. júl. 28. 16:25
 14/112 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló:

az első részt a kommentedből azt most kötözködésből írtad vagy komolyan?

2013. júl. 29. 08:20
 15/112 anonim ***** válasza:

biztos valaki olyan volt (13) aki már ebben bennevolt csak neki nem ugy jött össze..

de mondom ne itélkezz csak abbol amit irunk meg amit látsz lehet hogy tényleg tetszel neki és lehet hogy lesz valami csak hagynod kéne hogy alakuljon a dolog.

persze csak határok között!

2013. júl. 29. 10:00
 16/112 A kérdező kommentje:

Határok? Pl?

Olyan bonyolult ez az egész helyzet vele! Főleg ezek után amit írtam történt.(mikor megkérdeztem mit akar ). Azóta látni sem akarom nem hogy beszélni..! Pedig olyan nehéz megállni...

2013. júl. 29. 17:11
 17/112 anonim ***** válasza:

hát határok.

pl: nem engeded magad hogy hozzádérjen helyelen meg ilyenek.

de ha teis nehezen tudod magad türtöztetni azellen hogy beszélj vele akkor teis érzel/vonzódsz valamilyen szinten hozzá ;)

2013. júl. 29. 19:33
 18/112 A kérdező kommentje:

Nem engednek úgy se hogy fogdosson.

Őszintén? Szeretem. Odavagyok érte.

2013. júl. 30. 05:49
 19/112 anonim ***** válasza:
nalátod :) akkor mitöl félsz? megprobálni megtudod csak amint mondtam hogy határokkal ismerkedj vele össze addig még nem tudod biztosra hogy ö mit szeretne és kész! ;)
2013. júl. 30. 11:10
 20/112 A kérdező kommentje:
Hogy mitől félek? Attól,hogy kihasznál,átver és összetöri a szívem! Elhiteti velem mennyire akar,mennyire szeret meg ilyenek és miután megkapta amit akart kidob mint egy rühes kutyát!
2013. júl. 30. 14:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!