Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap találkoztam az excsajommal, mondta, hogy még mindig szerelmes belém, de nem akar barátságon kívül mást, vissza lehet még szerezni?
Nekem kicsit büdös a sztori. Csak 4 hónap volt a kapcsolat, de tudja h te voltál élete szerelme, stb. Valami itt nem stimmel, ha valóban te voltál élete szerelme akkor ennyiért nem hagyná veszni, hibáztál, de azért ez megbocsájtható lenne.
26F
Tartaléknak akar téged, hogy ha éppen nincs senkije, akkor odamehessen hozzád beszélgetni. Ennyit akar és nem többet.
Én is úgy gondolom, hogy a bizalmat egyszer lehet elveszíteni.
Én ugyan igy jártam. Ha erős jellem és határozott személyiség akkor sajnos nem tudsz mit tenni, amit mond az úgy lesz. Ő nem másitja meg a véleményét. Az én exem is ilyen, nem sikerült nekem sem visszaszereznem pedig ő is szeretett.
Szerintem hagyd a fenébe!! Ha megmondta, hogy nem akar kapcsolatot akkor csak magadnak okozol fájdalmat hogy reménykedsz és töröd magad a semmiért. Könyveld, el hogy hibáztál és keress mást. Tudom, hogy fáj de nem tudsz mit tenni. Én is erre faragtam rá, ha a bizalom elveszik nem tudsz mit tenni visszaszerezni nem lehet egy ilyen karakterű embernél. Előbb kellett volna gondolkozni :(
Telepitettél egy kém programot a gépére, hát gratulálok:D
Ha az elsö 4 hónapban ilyet csináltál, mi lenne késöbb?
Nem tudom,hogy ajánlanám e a csajnak,hogy újra kezdje veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!