Mi számít hazugságnak? Mi az a hazugság?
Vegyünk két egyszerű példát:
1, elhívok randira egy csajt aki azt mondja, hogy most nem ér rá, szóval most neki nem jó. persze nem azt mondja amit gondol, mert valójában nincs kedve eljönni velem.
2, egy srác a randik alatt többször is elmondja a lánynak, hogy milyen különleges, hogy mennyire kedveli a személyiségét, hogy jól érzi vele magát és, hogy komolyan gondolja a kettejük kapcsolatát.
persze a srác csak szexet akar és ezért beáldoz 2-3 randit.
ma 11:44
légyszíves egy kicsit bővebben, mert a hülyeség mert csak, az nem érv.
#15 ezt inkább ne nagyon hangoztasd itt, mert bőven akadnak ezen az oldalon is olyan egyének, akik ezt gondolkozás nélkül kihasználnák..
Amúgy kérdező, nem reagálsz az elhangzottakra?
reagálok, de azért sajnos most nincs sok időm, remélem szép számmal jönnek a válaszok és akkor majd reagálok. amúgy is csak a véleményekre voltam kíváncsi. kíváncsi vagyok, hogy milyen logikátlansággal próbálják a nők az egyes esetet elhalványítani, mint kegyes hazugságot, míg a másikat beállítani főben járó bűnnek. :D
hozzáteszem nem állítottam, hogy a kettő között nincs különbség, mert van, de alapvetően mindkettő hazugság! kegyes hazugság? szerintem teljesen mindegy, hiszen mindkettő célja ugyanaz: a fél aki hazudik azért teszi, mert így könnyebb neki! a nő azért hazudik az egyes esetben, mert neki így egyszerűbb, nem kell őszintének lennie. a férfi pedig szintén a saját céljaiért hazudik. midkettő önző dolog, mert a másikra egyik sem gondol. különbség van, hiszen semmi sem fehér és szürke...
hiszen az első esetben neked nem muszáj azt mondanod a srácnak, hogy "ocsmány a képed, és nem akarlak látni" hanem valami szofisztikáltabb megfogalmazás is elég lenne. persze ha valakitől csak ennyi telik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!