Összezavar de akar akkor mit is akar tőlem?
Van egy lány akit már régebről ismerek de mostanság egyre többet vagyunk együtt és próbálkozik. De egyszer már megmondtam neki hogy én nem szeretnék tőle semmit.
Ha olyan helyzetben vagyunk akkor mindíg megoldja,hogy átfordítsa ugy hogy, úgy jöjjön ki mintha kapcsolat lenne.
Mindig kérdezi, hogy kell e pénz, magányos vagyok e mert ő itt van nekem, mért nem költözök hozzá. Tud nekem munkát ahol él.. De ő mit akar most tőlem? Szerelmet vagy csak azt hogy legyek a lekötelezetje? Voltak már kisebb félre értéseink,tapi meg egy csók de ezekről szó nem esett csak megtörténtek.
Az a gond az előző kapcsolatom nagyon szarul alakult és szerintem még nem kellene belevágni egy ujba. 20F
ő szerelmet akar,kapcsolatot
ha te nem akarsz semmit akkor miért csókoltad vissza?
Ez egy lényeges kérdés kedves anonim barátom :)
És olyan érdekes,hogy még magamsem tudom. De viszont ha vele vagyok akkor olyant mint ha először lennék lánnyal, minden rózsa szín és cool de félek megint ráfaragok.
Szeretem? Meglátásom szerint nem, csak jó vele, jó valakihez tartozni csúnyán kifejezve magam. Valami ilyesmi
ha jól érzed magad vele és neki is jó veled akkor majd alakulni fog
ha össze kell jönnötök akkor össze fogtok jönni,ha nem akkor pedig nem :D
ha ő nem szerelmes akkor is nagyon fontos lehetsz neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!