Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar ilyenkor a srác? Összezavar teljesen.16L
Tavaly nyáron ismerkedtünk meg, de most lettünk igazából jóban, találkozgattunk,aztán egy jól sikerült este után megcsókolt. Pár nap múlva találkoztunk megint és azt mondta,ő most nem akar komoly kapcsolatot, mondtam,hogy oké. Utána pár napig nem keresett.
Aztán megint elkezdett hívogatni,hogy mi van velem, úgy éreztem,hogy alakul valami, elhívott a barátaival bulizni és aranyos volt végig. Utána volt egy másik buli,ahová ő későn ért csak oda,amikor nekem már jönnöm kellett. Másnap felhívott és találkoztunk,mondta,hogy mennyire rossz volt neki,hogy el kellett jönnöm.. Aztán megint nem keresett pár napig, már lemondtam róla, túlléptem..
Szombat reggel hívott,hogy jó lenne,ha találkoznánk a hétvégén,mert hiányzok neki, jó lenne beszélgetni és,hogy estefelé hív,hogy neki mikor jó. Egész hétvégén vártam,hogy hívjon, de nem hívott. Ma hívott, de nem vettem fel.. Most ezzel mit akart elérni? Hogy egyszer keres és csókolózunk aztán meg, mintha nem is léteznék?
Szia! Szerintem két lehetőség van.
1.) Ő sem tudja mit akar, egyszer így érzi, máskor úgy..
2.) Csak kihasznál és akkor keres, amikor neki épp olyanja van. Nem igazán törődik vele, csak olyan "valamire jó lehetsz"-nek tekint Rád. :/
De persze nem biztos, lehet hogy valami teljesen más van a dologban. Ha nagyon zavar, kérdezd meg tőle. Beszélj vele! :)
szerintem csak meggondolatlan és komolytalan, de az a "nem akar komoly kapcsolatot" mondat nem azt jelentette, hogy nem akar téged, sokkal inkább azt, hogy nem tervez, de kedvel és azért szeretne még találkozni veled, hogy meglássa/meglássátok, mi lehet ebből...
remélem, jó vége lesz.:) 16/l
2 lehetőség van szerintem is.
1.: Tényleg nem tudja mit akar.
2.: Ugye van az a "mondás", hogy ha nem foglalkozol egy lánnyal annál jobban fogod őt érdekelni. Szerintem hisz ebben.
Nem játszik veled, mert nem akar meghúzni, lesmárolni stb... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!