Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit akar a srác? Akar valamit?
Múlt hét hétfőn taliztam egy sráccal ittunk és nagyon jól elvoltunk. Mondta másnap elhív vacsizni. A vacsora is jól sikerült és mondta majd pénteken talizzunk. Péntekig ráírogattam minden nap de mondta még nem biztos a péntek. Erre pénteken se só, se üzenet, nem hívott, nem volt semmi. Azt hittem már annyi azt hagyom. Erre szombaton váratlanul rám ír, hogy talizzunk. Elmentem és megint tök jól éreztük magunkat.
Erre megint megbeszéljük ezen a hét pénteken tali. Most meg, tegnap ráírok, meg ma is és nem válaszol.
most akkor akar valamit vagy sem?
Hát te! Szerintem nem ér rá. Nem kell ezt túlbonyolítani. Nincs két hete, hogy ismered, és már három randi volt, ha jól értem. Légy egy kicsit türelmesebb! Ezer oka lehet, hogy miért nem válaszolt, nem kell mindig a legrosszabbra gondolni.
Amúgy meg ha ennyire fontos neked a srác, akkor nem pontosan értem ezt a „Most mi a f@szt akar” stílusú megfogalmazást. Én megtudnám, hogy egy lány ilyen tisztelettel beszél rólam a hátam mögött, biztos, hogy meggondolnám magam.
Bocsi a megfogalmazásért már lemoderálták, de csak nagyon kiakadtam.
Én nem akarom zaklatni, de szerintem ez nem zaklatás, hogy 2 nap 1-1 szer írok neki, hogy akkor a tali áll. Akkor mondja azt nem ér rá vagy valami de így hogy semmi válasz..... Én nem azért "zaklatom" mert mindenképp találkozni akarok vele, hanem mert mondta hogy talizzunk és akkor tisztázzuk le.
Amúgy én is ettől félek, hogy mással is találkozik és ha más is bejön akkor engem ejt :S
Sajnos az a tapasztalatom, hogy az emberek nagyobb százaléka nem annyira empatikus, hogy mihamarabb válaszoljon, és a másik fél ne hányódjon kétségek között. Igaz, én fiú vagyok, így csak arról tudok beszámolni, hogy a nőktől milyen hozzáállást tapasztaltam. Az biztos, hogy egyetlen lány volt, aki az első perctől korrekt és figyelmes volt velem minden tekintetben. Vele több, mint két éve együtt vagyok.
Egyébként az ilyen belesz@rós emberek miatt állnak sokan alapból támadóan/védekezően a másik nemhez. Válaszolt már azóta valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!