Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú tudja a nevem az azt jelenti, hogy akar valamit tőlem?
Figyelt kérdés
2011. szept. 15. 09:04
1/14 napietus válasza:
nem, az azt jelenti, hogy jó a névmemóriája.
2/14 anonim válasza:
Van 300 ismerősöm facebookon, annak kb. fele lány. Mindnek tudom a nevét. Szted mindegyiktől akarok vmit? Sőt, a fiúk nevét is tudom, akkor biszexuális vagyok?
3/14 anonim válasza:
LOL
Ird be a neved, és több száz srác akar majd tőled valamit.
4/14 anonim válasza:
Továbbmegyek, anyám meg apám nevét is tudom. Mekkora beteg állat vagyok, úristen... :D
5/14 napietus válasza:
várjatok, basszus, én a fél megye nevét tudom...atyaég országos politikai botrány lesz ebből :O
6/14 anonim válasza:
Szerintem nem azt kérdezte amit akart. hasonló lehet a szitu: A srácot csak látásból ismeri soha nem beszéltek, de srác próbál tudakozódni a csajszi felől, hogy hívják, van e barátja, szüz e még :), a hátsó bejáraton is szüz e még :), mi a száma? Szóval teljesen átlagos kérdések amit a srácok megszoktak tudakolni:) !
7/14 anonim válasza:
Én tudom Geronazzo Mária és Kiszel Tünde nevét is, mégsem akarok tőlük semmit sem...
8/14 anonim válasza:
a kérdező eltűnt! :)
amúgy gondolom fiatalka vagy, és max buliban láttad vagy neten ismerkedtetek össze...nemde?? ÉS ő megtudta a neved...
Egyébként ennek semmi de semmi de semmi jelentősége nincs!
9/14 anonim válasza:
én is sokmindenkinek tudom a nevét,mégse akarok tőlük semmit :D
10/14 anonim válasza:
nem, mert én pl mind a 100 munkatársamnak bemutatkoztam pár hete és még egyik se akart semmit tőlem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!