Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mit akar a srác? Akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit akar a srác? Akar valamit?

Figyelt kérdés

Múlt hét hétfőn taliztam egy sráccal ittunk és nagyon jól elvoltunk. Mondta másnap elhív vacsizni. A vacsora is jól sikerült és mondta majd pénteken talizzunk. Péntekig ráírogattam minden nap de mondta még nem biztos a péntek. Erre pénteken se só, se üzenet, nem hívott, nem volt semmi. Azt hittem már annyi azt hagyom. Erre szombaton váratlanul rám ír, hogy talizzunk. Elmentem és megint tök jól éreztük magunkat.

Erre megint megbeszéljük ezen a hét pénteken tali. Most meg, tegnap ráírok, meg ma is és nem válaszol.

most akkor akar valamit vagy sem?

2011. okt. 12. 22:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Egy jótanács: legközelebb ilyenkor mondd meg neki, hogy bocs, de azóta már csináltál más programot, máskor ne az utolsó pillanatban szóljon! Ne érezze már úgy, hogy ő számodra az első, és mindent borítasz, csak hogy vele találkozhass. Ha emiatt ejt téged, akkor az egész dolog eleve nem ért egy kalap sz*rt se.
2011. okt. 16. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!