Működhet ez a hazugság az ismerkedés elején?
Gáz.
Aztán majd bekamuzod, hogy mikor végzel? És ha eléd megy meglepiből? Egy lány nem a munkahelyedért fog szeretni, hanem mert őszinte vagy. Sokkal becsülendőbb az, ha megmondod, hogy még nem találtál munkát, pályakezdő vagy. Mindenki tudja, hogy nehéz a pályakezdőknek. Akkor lennél semmirekellő, ha nem is akarnál dolgozni, csak lógni anyádék nyakán
legyél egyenes, elmondod pályakezdő vagy, munkát keresel, ez majd megoldódik, nem ezért fog szeretni, hanem Magadért
jobban szeretem, ha valaki egyenes N
Jaj de sok rutinos versenyző van itt... a lányok igenis nézik, hogy a másik dolgozik-e, sőt a fiúk is. (Én is néztem, hogy a lány mit csinál, csinál-e valamit vagy arra játszik, hogy eltartsam.)
Kérdező: nyugodtan kamuzz be állást, de azt találd ki, hogy hogyan kamuzol be pénzt. Mert gondolom, hogy pénzed az nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!