Xeno
végülis az oldal alapján ja, akár ez is.. "gúnyosan visszatámadó" stílus, és ettől tuti beindul a nő
bár a realitás talaján inkább megsértődne, és többé esélyed nem lenne nála:D (ne kezdj bele, hogy amúgy se!)
Hát végül is igen. De akkor mit lehet reagálni egy ilyen beszólásra? Rúgjam hasba, hogy "kuss legyen, k*rva"? Ez egyrészt szánalmas, másrészt büntetendő.
Vagyis vagy amit mondam vagy ami az oldalon van...? Bár aki beugat az ingem miatt azzal beszélni se kívánok sokáig, mert minek. De azért rossz az, ha beszól - te arrébb mész - utána mind rajtad röhög hogy "hahaha még egy csajnak se tud visszaugatni hahaha"
Mondjuk ezért nem mennék diszkóba meg plázába se.
azért azt ne hidd, hogy mindenki téged bámul a dizsibe:D paranoiás vagy
egy ilyen beszólásra annyit kell mondani, hogy "így jártá'" vagy "szerintem fasza" vagy "most vettem a kínaiba" vagy "leszarom":D ezekkel a válaszokkal le is zárod a "beszélgetést" és nem fogod megbántani vele a csajt se, de kiröhögni se fognak.
Sziasztok! Tom vagyok.
Nekem az a véleményem erről, hogy egy lány, vagy nő ilyet nem fog mondani hogy hű de ronda vagy figyi rosszul áll rajtad az ing, vagy poló, maximum megjegyzi magában, de nem mondja ki...főleg nem egy olyan előtt akit még nem is ismer, mert akkor szólította meg. Ha már egy ideje kapcsolatban vagytok akkor már tehet ilyen megjegyzést, de azért egy idegen előtt nem. Max tényleg csak magában gondolhatja, de nem mondja ki. Szóval ez nem életszerű szerintem.
szerintem ezek a szó szerinti példák,csak eltúlzott klisék,hogy a legostobább is levegye a dolog mondanivalóját.
de érzelmi nyelvre lefordítva kb ez a shit teszt lényege-
nő-bevizsgálom,hogy el tudlak-e bizonytalanítani,tessék egy shit.
férfi-szép próbálkozás,de nem tudsz.
ennyi a shit teszt lényege,és még a legjószívűbb,galamblelkű lány is nyomja.
Soha életemben nem hallottam még ilyen tesztekről. De azt tudom, hogy egy embert, legyen akár nő, akár férfi, a beszédstílusáról, szóhasználatáról nagyon jól meg lehet ítélni. Az olyan nő, aki ilyen ostoba hüly.e pi.csás kérdéseket szegez neki egy férfinak, nem az a kategória, aki felkeltené az érdeklődésem, vagy bármelyik normális pasi érdeklődését. Tehát probléma sincs. Az intelligens nőnek a humora is intelligens, és az a férfi, akinek szintén van, és veszi a lapot, nem fog kudarcot vallani. A fizikai vonzalom egyéb részei persze már más lapra tartoznak.
Tehát az ilyen csajozási tanácsok azoknak valók, akiknek nincs saját egyéniségük és humorérzékük, amivel a hozzájuk való lányok érdeklődését fel tudnák kelteni. Vagyis csak pénzlehúzás kis szerencsétlenektől, akik ezáltal még szerencsétlenebbek lesznek.
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!