1/48 anonim válasza:
Biztosíthatlak, igen. Most pl egy shit storm-ba keveredtem.
4/48 anonim válasza:
csajozasitanacsok.hu = lúzereknek tanácsok hogy hogyan fogadj el tanácsokat lúzerektől
5/48 anonim válasza:
Én nem szoktam. Értelmetlen időpocsékolás. Semmire nem jó...
6/48 anonim válasza:
Nem, abszolút nem. Más "teszteket" csinálunk, amire viszont nincs egységesen jó vagy rossz válasz.
Az oldalon ajánlott "jó válaszok" egyébként iskolapéldái annak, hogyan üldözd el a nőket. Ezt max. hülye libák veszik be... ha azt szeretnél, akkor hajrá, alkalmazd csak, de normális nő nem shittesztel, és nem is dől be az ilyen idióta válaszoknak!
7/48 anonim válasza:
Én csak Sith teszteket szoktam, mert Jedi vagyok.
8/48 anonim válasza:
Jézusom nem is tudtam h ilyen létezik..:DDD
9/48 anonim válasza:
Ilyen sz@rokkal kéne nekem is butítani a fiúcskákat, most nem lennének anyagi problémáim az biztos. :-D
10/48 anonim válasza:
végigolvastam ezt a honlapot. Végülis csinálunk ilyen teszteket, ha nevet akarunk adni a dolognak, de biztos vagyok benne, hogy nem így fogsz becsajozni, hogy betanulod, mire mit válaszolj. :D A lányok különbözőek, adott kérdésre ha válaszolsz az egyik imádni fog érte, a másik bunkónak fog tartani. Szóval ez egy pofon a sz@rnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!