Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Indokolatlan pánik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Indokolatlan pánik?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Màjus 12-én voltam utoljára együtt a barátommal. Óvszerrel védekeztünk ugyan, de közben valahogyan mégis lecsúszott, azonban nem bennem történt meg az ejakulàció. 5 nappal később rendesen megjött, de június 1-jén pettingelés közben, illetve utána véreztem. Nem pecsételő, hanem bőséges vérzésem volt, ami zuhanyzàs után el is múlt. Nagyon megrémültünk, hogy ez vajon mitől lehetett. Megsérthetett valamit? Gondoltam a májusi dráma miatt a terhességre is, ezért vettem tesztet ami ma reggel negatívat mutatott. Nem tudom mi történhetett, megyek ma nőgyógyàszhoz ugyan, de azért előtte kívàncsi vagyok a véleményetekre. Előre is köszönöm szépen a válaszokat!

2013. jún. 4. 08:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Terhesség nyilván nem, mert megjött és a teszt is negatív. A vérzés ezer dologtól lehet, de a doki majd megmondja.
2013. jún. 4. 08:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2013. jún. 4. 08:35
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Én nem mennék sehova! Főleg orvoshoz nem! Belédmagyarázza majd a gyereket is! De jobb esetben talál valami cisztát aminek jelentősége sincs, aztán majd kúrákra járhatsz, esetleg műtétet javasol!

Ez lehet természetes is, hiszen a hasizmok, és a méh is dugás közben olyan munkát végeznek, ami megrepeszthet a méhfalon egy régebbi tüszőt.

Várj vele még pár hónapot, és ha erősödnek panaszaid, utána menj orvoshoz

2013. jún. 4. 08:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, de dokihoz ígyis- úgyis megyek gyógyszert iratni.
2013. jún. 4. 08:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Semmi ilyen panasszal nem várunk hónapokig. Ha baj van, annál könnyebb gyógyítani, minél hamarabb fedezik fel.
2013. jún. 4. 08:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is megfordult a fejemben, hogy várok még, de aztán arra jutottam, hogy jobb az ilyet minél hamarabb letisztázni és kideríteni, hogy mi is lehetett ez. Nem akarok még heteket végigizgulni emiatt.
2013. jún. 4. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!