"mert csak ennyire képes"
Na ugye. Ezt mondtam én is. Meg apám is megmondta még kb. 10-12 évvel ezelőtt hogy vagy bűnöző leszek, vagy csöves vagy halott. Lám igaza lesz. Persze ha ez utolsó leszek akkor viszem magammal...
Nem nem nevezem magam annak. Általában "féreg"-ként szoktam megjelölni magam... Vagy parazita, tetű, pióca, szemétláda, félőrült...
Sosem volt kiállásom. Nem lehetett. Ha csak megkíséretlem annak eredménye egy vidám verés volt. Vagy besértősdés - nagyszülői szinten. És sajnos ha nagyapám sértődött az nem annyi lesz hogy nem szól hozzám hanem kb. rám borítja az asztalt, mert csak... Egyszer mondtam neki ellent annak eredménye 1 év nulla kommunikáció és sértődött morgások (amikben engem szidalmazott) voltak a vége. És miért? Mert ilyen a természete. Egyvalamit tanultam meg: hazudni. Ami nem túl jó dolog nem is szoktam használni, de nagyon jól megy, mert rnegeteget kellett hazudozni, hogy elkerüljem, hoyg szétverje a fejem.
Az már korábban is kiderült, hogy a saját személyiséged abszolút nem vállalod és így prédikálsz a nők felszínességéről, ezzel totálisan bohócot csinálva magadból.
De ha ennyire sz@r a helyzeted miért nem változtatsz rajta? El lehet menni otthonról. Bármilyen furcsa és érthetetlen, de a saját sorsodért csak és kizárólag te vagy a felelős, nem más. Szóval nem kell itt a rinyálás.
nos akkor már rég el kellett volna szakadnod a családtól
19 vagyok, és már most ott tartok, hogy a szülők nem szólnak az életembe.. van egy szövetség, miszerint ők etetnek és lakok náluk, cserébe ahol tudok segíteni nekik, illetve végzem a kötelességem (tanulok, hogy minél hamarabb saját házam és egzisztenciám legyen)
egy 15 évesnek még beleszólhat a nagyapja az életébe, de egy 20 éves életéhez már semmi köze!
najó, ha egy gyereket vernek otthon, az előfordul, de egy felnőtt férfi korú és alkatú lényt, az már nem normális...
a nagyapád! 20 éves vagy, ő meg legalább 60.. vágd pofán és annyi.. ne légy már ilyen... najó, mindegy..
de a kérdés nem Xeno elbaszott életéről szól! az pszichológiai és kriminális eset, ne offoljunk többet!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!