Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ti tényleg csináltok...

Lányok, ti tényleg csináltok ilyen "shit teszt"eket?

Figyelt kérdés
[link]
2013. jún. 5. 13:34
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:

7es az első, aki látja a fényt az alagút végén:D no meg az Erőben:)

ennél nagyobb baromság már csak a kakinevelde, amit láttam a neten.. hihetetlen.. ezt bárki komolyan veszi?

2013. jún. 5. 13:56
 12/48 anonim ***** válasza:

Ezek olyanok,mint a gyereknevelési könyvek.

Azokat olyanok írják,akiknek nincs gyereke.

Vágod? :D

2013. jún. 5. 13:56
 13/48 anonim ***** válasza:

kedves kérdező! tanulhatsz az iskolában, az életet és minden ami ahhoz kell, az agyadat és a józan ítélő képességedet használjad

amúgy egy titok van, ha jó ember ismerő vagy, akkor rá jössz ki milyen,

így ezek a tesztek, meg cikkek, mit hogyan csinálj, örülök, hogy valaki pénzért leírja, de marhaság, minden ember más egyéniség, ha lenne képlet erre, akkor nem lenne ennyi független ember N

2013. jún. 5. 14:05
 14/48 anonim ***** válasza:
Nos, hímneműként elolvastam, és maga az elv nem rossz, de a válaszok... Az a bai, hogy mondjanak bármit, attól, hogy beseggeled ezeket a faszagyerek válaszokat, attól nem fognak bukni rád. Ahhoz elő is kell tudni adni, plusz némi önbizalom is kell, és onnantól kezdve nem lesz szükséged 7000-es csodacsomagokra... Persze ha eleve fejlődni akarsz, segít, de nem annyit, szerintem, amennyibe kerül.
2013. jún. 5. 14:17
 15/48 anonim ***** válasza:
14%
Próbálkoznak a pulykák, de az igazság ez marad: ha ronda vagy tök mindegy miket kombózol úgysem leszel elég jó. Ha meg nagyon jól nézel ki + alfa vagy + "férfias vagy" elég egy nagy böfögéssel társított 3 "györe mögyünk qrni" megszólalás máris lesz vagy 20 aki megy. Illetve ott van még a jó öreg Dzsolidzsóker a pénz. Mindenki megvehető.
2013. jún. 5. 14:19
 16/48 anonim ***** válasza:
Xeno: Anyáddal az élen. Azért szállj már kicsit magadba, ha közöd sincs a témához minek ugatsz folyton bele? Semmihez sem értesz.
2013. jún. 5. 14:27
 17/48 anonim ***** válasza:

annyira sablonos, mint valami ócska amerikai tinifilm...

pl a "béna a farmerod" szövegre annyit mondanék, hogy "viszont olcsó!":D

Nő: Minden nőnek ezt mondod?

- Férfi: Ezt olyan érdekesen mondtad! Mondd még egyszer, de legyél kicsit titkárnősebb és kuncogj is közben. Még egy szemüveget is felvehetsz, úgy már hiteles leszel!

ez például iszonyatosan béna.. ezt aki kitalálta, az 14 éves lányoknál próbálkozik, vagy nemtom...

erre a kérdésre kb annyit elég válaszolni, hogy "volt akinél bejött" vagy "aha" vagy "olvastam egy idióta oldalon.. miért nem jó?"

pont, hogy azt várja a lány, hogy erre mindneképp nemleges válasszal jössz, és elmondod, hogy "csak az ilyen gyönyörű lányoknak mondom" meg ilyen sablon.. szerintem nagyon ócska:D lepd meg a csajt, az mosolyt csal az arcára:)

-Nő: Bejövök neked?

- Férfi: Hááát, még nem döntöttem el. Jól tudsz főzni?

ez is ilyen töketlenke.. próbál viccelődni, de szerintem nem túl meggyőző.. szintén egy "aha" vagy "be hát, szerinted miért vagyok itt?"el el lehet intézni..

olyan tippeket ad, hogy "fordítsd vissza a támadást".. aki azt hiszi, hogy a csajozás az háború, az menjen haza CoDozni...

2013. jún. 5. 14:29
 18/48 anonim ***** válasza:

Nem háború, csak aki ronda az inkább próbálkozik ezzel a lehengerlő támadó taktikával, azzal még lehet esélye. Különben nem lenne, mert "atyaég de undorító"

Mint a jó öreg Agytörzsy professzor. Hiába hiszi, hogy jól néz ki mindig lehányják a csajok. Pedig mindenféle szirsz*r trükkel próbálkozott már.

2013. jún. 5. 14:36
 19/48 anonim ***** válasza:

Xeno, ne légy már ilyen lehangoló, az életkedvem megy el néha tőled...

ezekkel a szövegekkel maximum 14 éves lányokat lehet el"csábítani", de véleményem szerint az erőszakos nyelvnyújtogatással is többre menne az ember..

egyáltalán nem jó szövegek, csak hogyha "menőségi szópárbajt" tartotok, mint a Hollywoodi filmekben, hogy minden mondat után egy háttértábor fütyüléssel vagy morajjal jelzi, hogy menőt szóltál e...

a rondáknak is ugyanúgy kell beszélni, mint másoknak... ez is csak szubjektív.. de véleményem szerint ha Téged nem itt enne a fene napi 28 órában, és terjesztenéd a hitet, miszerint halálra vagy ítélve, akkor többre vinnéd... én hiszek benne, ha már Te nem is...

2013. jún. 5. 14:40
 20/48 anonim ***** válasza:
Xeno soha semmire sem fogja vinni, mert csak ennyire képes. Semmi másra. Az ilyenek miatt tart itt az ország.
2013. jún. 5. 14:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!