Fiúk/Lányok! Ha egy lány/fiú megfog titeket a belsőjével, de külsőre nem, akkor mit csináltok? (lent bőv. )
Figyelt kérdés
Pl.: Eddig csak neten beszéltetek és megbeszéltek egy találkozót, de nem tetszik külsőre az illető...(láttatok róla képet, de az nem "tükrözi a valóságot")!!!
Ilyenkor mit csináltok?
2013. máj. 30. 17:40
1/9 anonim válasza:
Senki sem tökéletes tehát el kell fogadni :)
2/9 anonim válasza:
Akkor barátok leszünk. És ha már jól ismerjük egymást és a belsője még mindig nagy hatással van rám, jöhet a szerelem is, akár. :)
3/9 A kérdező kommentje:
és a magasság mennyire számít, mert engem kcsit zavar hogy szinte magasabb vagyok nála..
2013. máj. 30. 17:46
4/9 anonim válasza:
Én így jártam egy fiúval; külsőre nem igazán jött be, de a legjobb barátok lettünk, mivel nagyon hasonlítunk egymásra, és vele érzem a legjobban magam minden barátom közül. 1 évig ment ez, amikor meglepődtem saját magamon is, de egyre inkább vonzódni kezdtem hozzá, majd bevallotta az érzéseit, és én is az enyéimet. Még most, másfél év után sem tartom kifejezetten jóképűnek, de nemigen találkoztam még ilyen nagyszerű emberrel, mint ő. A belső értékei mellett a külső hiányosságai eltörpülnek az én szememben. 22L
5/9 anonim válasza:
Hm az attól függ miért.De előfordulhat hogy kialakul a szerelem.
Barátság a minimum!
6/9 anonim válasza:
A magasság annyira számít, amennyire Te érzed. Egyénenként eltér van példa arra is, hogy jóval magasabb egy lány a pasijánál. Én személy szerint nem örülnék neki, ami még belefér az max 5 centi magasság a lány javára, ha egy 10 cm vagy afeletti magassarkúban van a leányzó.
7/9 anonim válasza:
Velem volt ilyen, 1 hónapig leveleztünk és tali előtt egy nappal cseréltünk csak képet az én kérésemre. Másnap mikor megláttam, abszolút nem hasonlított a képre és nem jött be, de összejöttünk, mert annyira megfogott a belsőjével, meg jókat dumáltunk élőben is, 3 évig voltunk együtt. :-)
8/9 anonim válasza:
Az exem nem volt jokepu egyaltalan, a belso tulajdonsagaiba szerettem bele.
Azota volt tarskeresorol randim, es ket olyan borzasztoan ronda fiuval talalkoztam, hogy nekik aztan akarmilyen lehetett volna a belsejuk, egyszeruen rajuk sem birtam nezni, undorodtam.
9/9 anonim válasza:
engem nem zavar ha egy lány magasabb nálam és ahogy észrevettem a lányokon őket se, ez csak olyan mendemonda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!