Hogyan érhetem el, hogy athivjon magahoz? 20l
Figyelt kérdés
Egy srac baratomhoz szivesen atmennek, filmezni vagy ilyesmi. Nem akarnek semmi szexualisat, es ezt o is tudja valoszinuleg, hogy nem vagyok olyan. (legalabbis elso ottletnel biztosan nem)
o mar felvetette, hogy felugorhatnank hozzank, mert erre jartunk a kozelben, de mondtam neki, hogy szo sem lehet rola, mert a korulmenyim nem olyanok.. (kicsi a lakas..) szerintem ezert nem hiv o sem..
arra is gondoltam, hogy kicsit szegyenlosebb tipus, es videken lakik, ezert nem akar csak ugy lanyokat magahoz vinni, csak ha komoly.
Hogy celozhatnek? otletek?
2013. máj. 30. 01:26
1/18 anonim válasza:
olyan kicsi, hogy nem fértek be 2en a lakásba?
2/18 anonim válasza:
Lehet, hogy tényleg olyan kicsi, hogy nem mer a csaj előre menni, mert fél, hogy a srác lesipuskás módon beakasztana neki hátulról :)
3/18 A kérdező kommentje:
nem vicces. igen nem fernenk el.
2013. máj. 30. 01:32
4/18 anonim válasza:
Játszd el, hogy betörtek a lakásba és segítségéért kiáltasz.
5/18 A kérdező kommentje:
a 4. valaszlot nem ertem. en szeretnek atmenni.
2013. máj. 30. 01:33
6/18 A kérdező kommentje:
na jo, majd reggel felnezek, amugyis ugy terveztem, majd a koran kelok irnak normalis valaszokat.
2013. máj. 30. 01:35
8/18 anonim válasza:
Hát pont azért mész át hozzá, mert hozzád betörtek és elvittek mindent, és akkora lelki teher ért emiatt, hogy inkább nála szeretnél lenni egy darabig.
9/18 anonim válasza:
Te:akkor sem mennék át hozzád ha hívnál,fogadjunk?
Ő:ok,átjőssz hozzám?
Te:ááá,boldogan
the end!
10/18 anonim válasza:
Hogy lehet olyan kicsi egy lakás hogy ketten nem férnek el??!!!! XDXDXD ilyet még nem hallotam :D hát az lehetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!