Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan pasinál aki nem tiszteli a nőket hogy érhetem el hogy engem megbecsüljön?
Pl volt neki barátnője. 2 évig voltak együtt, de 1 évig nem csalta meg. Mit tudott adni neki 1 évig vajon, hogy ne csalja meg? Igaz hogy megcsalta, de utána még együtt voltak 1 évig. Aztán végleg ott hagyta egy másik csaj miatt.
De én meg akarom tudni hogy mi volt abban az 1 évben, amíg hűséges volt hozzá. Hogy akkor hátha el tudnám érni hogy velem jobb legyen.
Sajnos leginkább sehogy és szerintem nem is éri meg ilyen típusú férfi után rohanni. Az sem biztos, hogy 1 évig hűséges volt, előfordulhat, hogy csak jól titkolta a félrelépéseit.
Talán szerelmesen nem lép félre..
sok az ilyen pasi, az a baj nekem is van kapcsolatom egy ilyen "rossz fiúval" ezek után nehezen fogok bízni a srácokban :((
ő is csalja a csaját pl velem meg még sok mindnekivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!