Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a pasim megbecsüljön és ne uralkodjon felettem?
Figyelt kérdés
8 hónapja van egy párkapcsolatom, hamar elnyerte a kedvességével, a figyelmességével a szívemet. Sajnos ezt a törődést már nem érzem részéről. Nem vagyok biztos abban, hogy szeret, ha összekapunk valamin, akkor könnyen elzavar a lakásából, nem érdekli hogy hány óra van, csak üljek vonatra és menjek. Könnyen mondja ilyen esetekben hogy már nem szeret, előtte egy órával meg szeretlek bogaram stb... Idegileg teljesen kiborulok, mert folyton beszólogat, ami engem sírásra késztet. Szerinte idegbeteg vagyok. Családi hátterem sem tökéletes, de amit a pasim művel kezd sok lenni. Elhagyni nem szeretném, bár ezek után, ahogy sokszor viselkedik velem erősödik a gondolat. Idegesíti ha telózok neki, ha a nyakán csüngök, pedig távkapcsolatban élünk, nem sokat vagyunk együtt. A híváslistámat folyton nézi,és kérdőre von. Ő bármit megtehet, elmegy a haverokkal inni, de ha kettőnkről van szó, akkor otthon ülünk, ő a gépen játszik én meg nézek ki a fejemből. Megcsalni nem akarom, mert akkor persze én lennék a büdös k..va. Megbeszélni pedig nem nagyon tudok vele dolgokat annyira önző. Ti mit tennétek ilyen esetben? Pasik, szerintetek miért viselkedik így velem, mikor annyira szeretem és mindent megteszek érte (főzök neki, takarítok, ruháit kimosom, odafigyelek magamra,hogy mindig úgy nézzek ki ahogyan megismert, az ágyban is meglepem )?2013. febr. 8. 16:00
1/13 anonim válasza:
Rúgd ki, akkor rájön hogy mit (kit) vesztett el...
2/13 anonim válasza:
Legyél határozottabb és ne bocsáss meg neki olyan könnyen. Kicsit szorongasd meg a tökeit, persze átvitt értelemben, hogy észhez kapjon. Másképp nem lehet.
3/13 anonim válasza:
Abszolút nem tisztel és nem szeret!!!
Miért vagy még vele?
5/13 anonim válasza:
szerintem is hagyd ott, hosszútávon csak még rosszabb lesz. Én pl meghalnék egy ilyen nőért aki ennyire tud szeretni, sajnos a nőknek a bunkó pasik kellenek.
6/13 anonim válasza:
Dobd ki.. ha tényleg szeret, akkor ráeszmél mit művelt eddig és megpróbál, majd visszaszerezni, utána pedig normálisabb lesz, mert tudja, hogy kiállsz magadért és röpül, ha játssza a kiskirályt.
7/13 anonim válasza:
Miért nem szeretnéd elhagyni azt aki csak les-ar téged? (Ne gyere azzal, hogy szereted! Csak éppen dédelgeted magadban azt akit megismertél. Otthagyni a bunkoját!!!)
8/13 anonim válasza:
Ha legközelebb megsért valamivel,hagyd ott,és ne is keresd!
Lehet,hogy nem fog futni utánad,de akkor meg örülj neki,hogy megszabadultál tőle.
Bár igy sem hiszem,hogy megilletne Téged!
9/13 ASOT válasza:
Te nagyon bele lehetsz zúgva ha még mellette vagy...
10/13 anonim válasza:
Csak egyre válaszolj, de nagyon őszintén: mit szeretsz benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!