Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak hogy jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy jobban megbecsüljön a barátom?

Figyelt kérdés
10 hónapja vagyunk együtt és mindennap találkozunk meg nagyon gyakran alszunk együtt, és én már nagyon kötődök hozzá, ő viszont teljesen megszokta hogy vagyok és már úgy érzem csak megszokásból van velem. Ha összeveszünk és érzése szerint nem ő a hibás akkor addig nem beszélünk míg én nem megyek hozzá kibékülni. Mindig én megyek utána és ez nagyon rosszul esik, már mondtam is neki többször de nem nagyon érdekli, azt mondja szeret de csak akkor fog utánam jönni ha úgy érzi ő a hibás. Én meg persze megyek utána mert nem bírok ki több napot nélküle...de már ott tartok hogyha együtt vagyunk is rossz a kedvem mert tudom hogy a büszkesége fontosabb neki mint én. Mit tennétek?

2012. máj. 29. 15:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmit. Egyszer ha független leszel, akkor van esély rá, hogy találsz jobbat.
2012. máj. 29. 15:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Én a helyedben hagynám a fenébe,maradjon csak magára az egoizmusával.
2012. máj. 29. 15:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Fel kellene rázni ebből a kényelmes állapotából. Szerintem próbáld meg egy kicsit függetleníteni magad, csinálj nélküle programokat. Talán észbe kap, hogy ne vegye annyira természetesnek, hogy Te ott vagy neki.
2012. máj. 29. 17:55
 4/5 A kérdező kommentje:
szakítani nem nagyon szeretnék még, először 'tesztelem' ahogy az utolsó írta:)) kicsit érdektelen leszek vele, aztán majd meglátjuk.. köszönöm a válaszokat
2012. máj. 29. 18:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Valamilyen úton-módon ébreszd rá, hogy ne vegye túlságosan természetesnek, hogy te vagy neki... Én is így jártam, teljesen természetesnek vettem, hogy a barátnőm velem van, akkor hagytam cserben, amikor nagy szüksége lett volna rám, hát csúnyán megjártam... Jó magasról zuhantam nagyot, nem semmi lecke volt... Ha lesz újra barátnőm biztosan nem követem el ugyanezt a hibát. 8 hónapot voltunk együtt szintén minden nap találkoztunk, gyakran aludtunk egymásnál, belátom "elpuhultam" azt hittem minden tökéletes, talán pont emiatt, hogy sűrűn találkoztunk... (21/F)
2012. máj. 30. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!