Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két barátom van, és képtelen vagyok választani. Hogy válasszak?
Az egyikükkel két éve vagyok együtt, a másikat csak pár hónapja ismerem, de vele tökéletesen megértjük egymást.
Már elterveztem, hogy a régivel maradok örökre, mikor jött az új, és mindent felborított. Szakítani akartam a régivel, erre azt mondta, hogy velem tervezte a jövőt, és nem bírtam véglegessé tenni a dolgot, megszakadt a szívem, időt kértem. Mindkettőjükbe szerelmes vagyok. Képtelenség, de van ilyen. És mindkettőjük komolyan akar engem...
Kérlek ne írjatok semmi bántót, szenvedek így is eleget!
nem vagy szerelmes mindkettőbe.
ha szeretnéd az elsőt nem lennél a másodikkal.
legyél a másodikkal inkább, de szerintem az lenne fer, ha kidobnád mindkettőt.
ja és undorító amit csinálsz :'D gondolom mennyit szenvedsz miközben két f@sz járkál benned folyamatosan.
Nem írok bántót, de sajnálni azért nem foglak. Ha arra képes vagy, hogy hülyét csinálj valakiből aki szeret és bízik benned, akkor legyél annyira egyenes, hogy választasz. Te csináltad magadnak, viseld a következményeit és ne siránkozz. Húzd ki a zabszemet a seggedből, és ne fossál, hogy két szék közül a pad alá zuhansz pofával. Tedd fel a kérdést magadnak: ezt érdemli a párom?
A: igen--> akkor folytasd így tovább, vagy válaszd a szeretőt
B: nem--> jobbat érdemel nálad?:igen--> szakíts vele, hadd találja meg azt a jobbat.
Azért csak ez a két kérdés van, mert egyértelmű, hogy nem szereted őt igazán, és gyenge ember vagy, mert semmi mástól nem félsz, csak hogy rosszul döntesz és megszívod. Ha az lenne a bajod, hogy nem akarsz másnak fájdalmat okozni, akkor nem jutottál volna idáig. Dobbants mindkettőtől, aztán csak kiderül, hogy ki kit szeret. Egyébként ha azt hiszed lehetsz két emberbe szerelmes, akkor te még nem igazán tudod mi az a szerelem. Szeretet, szerelem, fellángolás, megszokás. Az első a legfontosabb, tisztelettel és megbecsüléssel fűszerezve. A többi csak múló vágy, illetve a megszokás még felfejleszthető kemény munkával. Szóval, kit szeretsz, kibe vagy szerelmes, a szeretet nem megszokás-e, a szerelem pedig nem csak múló fellángolás-e? Nézz körül odabenn jó mélyen.
voltam hasonló helyzetben , mint Te. Nem választottam hanem csináltam és élveztem amíg lehetett. Ne görcsölj ezen.
Ha mindenképpen választani akarsz, akkor ülj le és gondold végig melyikkel tudod elképzelni az egész életed és melyik mellett tudnál megöregedni.
Ha ez se jön be, akkor beszéld meg velük és költözzetek össze, hátha belemennek. Ezért viszont irigyelnélek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!