Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két barátom van, és képtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két barátom van, és képtelen vagyok választani. Hogy válasszak?

Figyelt kérdés

Az egyikükkel két éve vagyok együtt, a másikat csak pár hónapja ismerem, de vele tökéletesen megértjük egymást.

Már elterveztem, hogy a régivel maradok örökre, mikor jött az új, és mindent felborított. Szakítani akartam a régivel, erre azt mondta, hogy velem tervezte a jövőt, és nem bírtam véglegessé tenni a dolgot, megszakadt a szívem, időt kértem. Mindkettőjükbe szerelmes vagyok. Képtelenség, de van ilyen. És mindkettőjük komolyan akar engem...

Kérlek ne írjatok semmi bántót, szenvedek így is eleget!

2012. máj. 28. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha az elsőbe igazán szerelmes lettél volna, nem szerettél volna bele a másodikba. :)
2012. máj. 28. 21:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Akartam írni választ, de láttam, hogy azt kéred, hogy ne írjunk bántót, hát nem teszem....de velem is csinálták már ezt és hát....na mindegy.
2012. máj. 28. 21:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég láttam egy műsort a nat geo-n a "tabu"-t. Abba volt ilyen hogy a nő két férfival élt együtt, mert mind a kettőt egyformán szerette. De tudod mit szoktak mondani? Nem tudsz dönteni a kettő között? Válaszd a harmadikat!
2012. máj. 28. 21:40
 4/8 anonim ***** válasza:
70%

nem vagy szerelmes mindkettőbe.

ha szeretnéd az elsőt nem lennél a másodikkal.

legyél a másodikkal inkább, de szerintem az lenne fer, ha kidobnád mindkettőt.

ja és undorító amit csinálsz :'D gondolom mennyit szenvedsz miközben két f@sz járkál benned folyamatosan.

2012. máj. 28. 21:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is voltam így, kemény helyzet. Egy tanácsot fogadj meg, a szexet semmiképp ne űzd párhuzamosan. Én annyira nem tudtam lépni, hogy még néhányszor az exszel is lefeküdtem, amit nagyon bánok, még 10-en évekkel később is, ráadásul nem is vall rám. Egyébként többet nem nagyon tudok segíteni sajnos... Akire jobban vágysz, aki nélkül rosszabb, akivel többet nevetsz, akiben jobban bízol, aki hosszútávon is jobb válsztás lehet. Persze akit még nem annyira ismersz, lehet, hogy megbízhatatlanabb, de pillanatnyilag izgalmasabb... Patt.
2012. máj. 28. 21:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
ja, és sajnos nem tudom, hogy hogyan, de a lényeg, hogy GYORSAN! Mert végül megmérgezi, bármelyik kapcsolatot.
2012. máj. 28. 21:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem írok bántót, de sajnálni azért nem foglak. Ha arra képes vagy, hogy hülyét csinálj valakiből aki szeret és bízik benned, akkor legyél annyira egyenes, hogy választasz. Te csináltad magadnak, viseld a következményeit és ne siránkozz. Húzd ki a zabszemet a seggedből, és ne fossál, hogy két szék közül a pad alá zuhansz pofával. Tedd fel a kérdést magadnak: ezt érdemli a párom?

A: igen--> akkor folytasd így tovább, vagy válaszd a szeretőt

B: nem--> jobbat érdemel nálad?:igen--> szakíts vele, hadd találja meg azt a jobbat.

Azért csak ez a két kérdés van, mert egyértelmű, hogy nem szereted őt igazán, és gyenge ember vagy, mert semmi mástól nem félsz, csak hogy rosszul döntesz és megszívod. Ha az lenne a bajod, hogy nem akarsz másnak fájdalmat okozni, akkor nem jutottál volna idáig. Dobbants mindkettőtől, aztán csak kiderül, hogy ki kit szeret. Egyébként ha azt hiszed lehetsz két emberbe szerelmes, akkor te még nem igazán tudod mi az a szerelem. Szeretet, szerelem, fellángolás, megszokás. Az első a legfontosabb, tisztelettel és megbecsüléssel fűszerezve. A többi csak múló vágy, illetve a megszokás még felfejleszthető kemény munkával. Szóval, kit szeretsz, kibe vagy szerelmes, a szeretet nem megszokás-e, a szerelem pedig nem csak múló fellángolás-e? Nézz körül odabenn jó mélyen.

2012. máj. 28. 21:56
 8/8 anonim válasza:

voltam hasonló helyzetben , mint Te. Nem választottam hanem csináltam és élveztem amíg lehetett. Ne görcsölj ezen.

Ha mindenképpen választani akarsz, akkor ülj le és gondold végig melyikkel tudod elképzelni az egész életed és melyik mellett tudnál megöregedni.

Ha ez se jön be, akkor beszéld meg velük és költözzetek össze, hátha belemennek. Ezért viszont irigyelnélek :)

2012. máj. 28. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!