Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom megoldani a helyzete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom megoldani a helyzetet! Két fiú közül, kit válasszak így?

Figyelt kérdés
2 hete ért véget egy 1 éves kapcsolatom. Elment, mert más lány megtetszett neki. Nem először szakítottunk. Én akkor nagyon összetörtem, de kiléptem a gödörből és eldöntöttem, hogy új életet kezdek. Közben egy másik fiú is velem akar lenni. Most mindketten szerelmesek, a volt párom megbánta a hibáit, és rájött, hogy nem tud nélkülem lenni, és nagyon szenved. A másik fiú pedig könyörög, hogy ne verjem át, és ő is szerelmes. Fogalmam sincs, melyik lenne a helyes döntés. Az érzéseim a kettő között ingadoznak. MIT TEGYEK?
2012. máj. 3. 22:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Dobj fel egy 10 Forintos érmét...előre döntsd el melyik lesz ha vagy vagy írás!:D:D:D Viccet félretéve, mi döntsünk helyetted??? Honnan szüljük mi ezt ki??!
2012. máj. 3. 22:48
 2/12 anonim ***** válasza:
Újjal. kezdj el járni új utakat, mert az exszelel többször is bebizonyosodott, hog y nem illetek össze.
2012. máj. 3. 22:52
 3/12 anonim ***** válasza:
Jah, új pasi!!
2012. máj. 3. 22:59
 4/12 anonim ***** válasza:
Ez nem kérdés. Most kiléptél a gödörből, vagy visszahúzatod magad a szarba?
2012. máj. 3. 23:08
 5/12 anonim ***** válasza:
egyébként a Gödör klub megszűnt, átnevezték.
2012. máj. 3. 23:11
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem szűnt meg csak átnevezték. Tökmindegy mi a neve.
2012. máj. 3. 23:14
 7/12 anonim ***** válasza:
az ùjat ajánlom neked de ugyanez a helyzetem szòval átérzem...de én a régi mellett döntöttem csak ùgy tűnik rosszul
2012. máj. 3. 23:49
 8/12 anonim ***** válasza:
tegnap 23:11 meghaltam :'DDD
2012. máj. 4. 01:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Annyiból megszűnt, hogy a vezetőség a tulaj teljesen más lett.
2012. máj. 4. 09:37
 10/12 anonim ***** válasza:

Azt mondod, az exeddel már nem először szakítottatok. Ebből is látszik, hogy ott valami nem működik jól. Egyértelmű, hogy az új fiúval kéne megpróbálnod, hátha vele nagyobb szerencséd lesz és jobban összeilletek majd, mint az exeddel. ;)

Én szurkolok neked! :)

2012. máj. 4. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!