Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sajnos nem tudok választani....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnos nem tudok választani. Kit válasszak?

Figyelt kérdés

Válásom után kb 8 hónapig tartott egy kapcsolat.Nemrég,megközelítőleg 1,5 hónapja szakítottam az illetővel.Ő akarta nem én.Anyagilag nem éreztem volna magam biztonságban mellette,nem vagyok pénzéhes de erre is kell gondolni.30 éves volt,honvédségnél dolgozott,édesanyjával élt.Szeret még most is és nagyon sajnálom,még én is szeretem őt.De megismerkedtem 1 hónapja egy 40 éves illetővel,annyira nem ismerem,nála jobban biztonságba érezném magam.....de nem sok ideje ismerem....vett nekem drága órát stb...de ezzel nem vesz le a lábamról,szerelmet én MÉG nem érzek iránta csak erős szimpátiát.Nagyon kérem hogy segítsetek.Egy 14 éves fiam van...amit még kihagyatam.

36/L

2009. nov. 22. 12:42
 1/2 anonim ***** válasza:
hiszek benne hogy kölcsönös tiszteletből kialakulhat a szerelem, szeretett.
2009. nov. 22. 12:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem válaszd azt aki mellett biztonságban érzed magad. A szerelem később fog kialakulni, nem mindig ez első pillanatban.
2009. nov. 22. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!