Név választás-úgy érzem, béna vagyok. Más is volt így? Szerintetek lehet azért nem tudok választani, mert a tudatalattim nem engedi, hogy lány nevet válasszak?
:-))) nálunk is így volt. az utolsó pillanatban (pár hétben) találtunk 1lánynevet,ami tetszett mindkettőnknek.
fiúban gondolkoztunk mi is, aztán csak lányunk lett :))
Hát,mi nem gondolkozunk fiúban,mert a név ha az első lányunk fiú lett volna is az apuka nevét kapja... És mivel nem tudjuk,milyen nemű a babánk,így néha van egy olyan érzésem,hogy lány nevet kell keresni-de nem tudok :S
A második baba neme is csak a szüléskor derült ki,addig fiúra számítottunk, de ennek ellenére már a 20. héten tudtam,hogy ha mégis lány lesz,milyen nevet kap. De most...
Hogyha ez neked kellemetlen, miért nem kérdezed meg előre a nemét? Hogyha fiú, akkor megnyugodhatsz, hogyha pedig kislány, teljes gőzzel keresgélhetsz lányneveket :)
próbálgasd kimondani vezetéknévvel együtt, ami megfogott!
Talán azért nem tudjuk,hogy milyen nemű,mert nem mutatta meg magát?
A linket köszönöm! Én csak az itthoni naptárat lapozgattam,mert valami olyan nevet szeretnék,ami egy sima naptárban is benne van,de hogy melyik lesz az...
Próbáld szűkíteni, húzd ki ami biztos szóba nem jöhet...aztán ami na ezt sem kéne erőltetni...és így tovább. Ha marad 5-10 név amire azt mondod jó lehet, azt vidd magaddal, és ha megszületik, mikor meglátod, az első mosolyánál szerintem tudni fogod melyik illik hozzá :)
A másik hogy sokat mondogasd együtt a vezetéknévvel, és előbb utóbb rááll az ember, hogy mi az ami tetszik neki.
Nálunk ez az oldal is nagy segítség volt!
Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!