Szeretnék saját orvost választani akik szülész-nőgyógyász. Kit válasszak? Székesfehérvár
Figyelt kérdés
Eddig csak Székesfehérváron a nővédelmi központba jártam, de itt nem valami kedvesek.. Lassan 3 éve szedek gyógyszert és most már szeretnék saját orvost választani akik szülész-nőgyógyász.
Eddig akiket csak láttam és szimpatikusnak tűntek dr. Auth András, dr. Bata Barnabás, dr. Orosz András, dr. Berzsenyi Tibor.
Nem tudom kit válasszak, egyáltalán kik fogadnak még vagy kit ajánlanátok ti.
2010. márc. 28. 22:14
1/4 anonim válasza:
Oroszról jókat hallottam. Én Heczel Sándorhoz jártam, ő is nagyon kedves és alapos doki, bár a bejutás hozzá elég hosszú (1 hónap kb.) és ő pl. nem vezet szülést.
2/4 anonim válasza:
Az Orosz jó választás lehet ha szimpatikus,jó doki ,engem mind a három lurkóval ,ő "zavart"szülni,bár nem ő volt hanem az Illikman a fogadott dokim.Nekem ő is nagyon bevált,de úgy tudom csak keveset vállal már.
3/4 anonim válasza:
Kalamász doktornő is jó választás lenne.Én is hozzá jártam,nagyon kedves és jó szakember.
4/4 anonim válasza:
Én az SZTk-ba találkoztam a Szakács doktornővel nagyon szimpatikus volt.Rengetegen voltak mégis elmondott mindent részletesen és a kicsit is megmutatta az UH-ban-mindezt ingyen!!! Hol lehetne őt elérni magánrendelésen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!