Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez neki miért jó? Gyakran úgy ér hozzám a barátom, hogy nekem az kellemetlen, olykor fáj is.
Hiába jeleztem neki már annyiszor, hogy fejezze be, és legyen finomabb, nem igazán tud az lenni. Sokszor észre sem veszi, és nem tudatosan akar úgy megfogni, vagy hozzámérni, de nekem ez fáj. Vagy gyakran csinálja azt, hogy lefog, mert én nem akarok akkor éppen ott maradni, hanem ki akarok menni a szobából, és nem enged, hanem lefektet az ágyra akaratom ellenére, és nem éppen finoman. Tudom, hogy nem akaratosan csinálja, de engem bosszant, és gyakran olyankor be is gurulok. Úgy szeretnék egy olyan fiút, aki gyengéden nyúl hozzám, nem durva.
Mit tanácsolnátok, mert mondani már nagyon sokszor mondtam neki, és olyankor észreveszi magát, de unom már mindig mondani neki, és ha fáradtabb vagyok, akkor meg össze is veszek vele.
23L
Hagyd ott, belőle lesz az aki majd meg is üt, amikor nem úgy viselkedsz ahogy az NEKI megfelel. Ráadásul ha nem tudatos, akkor még gázabb az egész helyzet. 23 évesen ne maradj benne egy olyan kapcsolatban, ami tuti nem lesz jobb. Nem fog tudni megváltozni, mert a vérében van az agresszió, csak még nem jött ki teljesen, de ki fog, és akkor már lehet nem lesz erőd lépni.
28/n
Aha, most még nem. Ne legyél te abban olyan biztos. Fájdalmat okoz neked, és te szólsz neki, de neki ez vicces. Érdekes.
Tudod sokat gondolkodok az itt olvasott kérdéseknél, hogy mondjuk amikor valaki arról panaszkodik, hogy x év házasság, gyerek, és a pasi veri, megcsalja, ezt csinálja azt csinálja, hogy tényleg erre nem volt semmi jel, amikor még nem kötötték össze az életüket? Ohhh, dehogynem volt, csak épp akkor annyira minimálisnak tűnt, mint most a te problémád, és a nő is elsiklott felette, megmagyarázta magának, hogy azért van, mert... De később egy vadállat vált a pasiból. És igenis, ezeknek a dolgoknak van előzménye, vagy vesszük a jeleket, vagy nem.
Döntsd el, hogy melyik kategóriába szeretnél tartozni, de ez javulni nem fog, csak romlani. Főleg úgy, hogy már nem egyszer tudtára adtad, hogy ez neked így nem jó, és ő mégis erőszakoskodik. És az, hogy nem enged ki a szobából és ledönt az ágyra AKARATOD ELLENÉRE, az agresszió.
Látod, tök simán megmagyarázod magadnak a dolgot. :)
Szóval azt a kategóriát választod, aki "beletörődik" és amikor rádöbben mekkora hülye volt, akkor meg már késő.
Egyébként engem nem kell meggyőznöd, hogy milyen jófej és szeretetreméltó a pasid, mivel nem én raktam ki róla kérdést, nem engem zavar egy olyan dolog, ami az alaptermészete, és persze nem is nekem okoz fájdalmat. Engem nem kell meggyőznöd, hogy ez így jó ahogy van, és különben is szegénynek olyan a családja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!