Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez neki miért jó? Gyakran úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez neki miért jó? Gyakran úgy ér hozzám a barátom, hogy nekem az kellemetlen, olykor fáj is.

Figyelt kérdés

Hiába jeleztem neki már annyiszor, hogy fejezze be, és legyen finomabb, nem igazán tud az lenni. Sokszor észre sem veszi, és nem tudatosan akar úgy megfogni, vagy hozzámérni, de nekem ez fáj. Vagy gyakran csinálja azt, hogy lefog, mert én nem akarok akkor éppen ott maradni, hanem ki akarok menni a szobából, és nem enged, hanem lefektet az ágyra akaratom ellenére, és nem éppen finoman. Tudom, hogy nem akaratosan csinálja, de engem bosszant, és gyakran olyankor be is gurulok. Úgy szeretnék egy olyan fiút, aki gyengéden nyúl hozzám, nem durva.

Mit tanácsolnátok, mert mondani már nagyon sokszor mondtam neki, és olyankor észreveszi magát, de unom már mindig mondani neki, és ha fáradtabb vagyok, akkor meg össze is veszek vele.

23L

2012. máj. 29. 15:18
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, igazad van.
2012. máj. 29. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!