Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 évig jártam egy sráccal, majd közös megegyezéssel szakítottunk. Még mindig kedvelem őt, ezért szeretném vele tartani a kapcsolatot barátként. Viszont van új barátom és félek, hogy ezt nem értené meg. Mit tennétek a helyemben?
Ha a párod nem szíveli az exedet, akkor muszáj megszakítanod az exeddel a kapcsolatot. Ez egy rontó hatás egy kapcsolatban, ha olyannal vagy jóban, akit a párod utál.
Már választottál másik embert, hát akkor próbálj meg neki is a barátja, s egyben a párja lenni. Értem,h értékes, de ha kihat a kapcsolatotokra, akkor tudod,h mit kell tenned...
talán itt a gond:
"ő sem mondta el a lánynak, hogy tartja velem a kapcsolatot"
én is ilyen helyzetben vagyok, tartom a kapcsolatot az exemmel. nem nagyon gyakran, de járunk ki. a barátnőmnek mindíg megmondom, ebből is látja hogy bízunk egymásban. ez visszafelé is működik.
szerintem rosszabb ha nem tud róla és maga jön rá. nehezebb kimagyarázni... viszont ha a barátnőm olyan lenne, hogy nem tetszene neki, nem találkoznék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!