Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom elérni, hogy a lány akinek tetszem
megbecsüljön és értékeljen majd? 17F
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik nekem! :D Holnapi első dolgom, hogy dumálok vele, jó sokat. :) Hetente 1-szer találkoznuk, szakkörön. Kértem már Emailt, de azt mondta nem gépezik. Ennek ellenére örült hogy megkérdeztem és egy másik lány szerint lehetőségem is van a hódításra, mert szerinte tetszemneki! :D Még nem volt csajom, szomorú, de itt van most egy új lehetőség (szinte minden lehetőségemmel élek, nagyon gyakran próbálkozok). :) Azt szeretném kérdezni, hogyan legyek a lány számára "nehéz préda"? Lehet hogy butaságnak hangzik az én fogalmazásomban, de azt szeretném hogy ő is kűzdjön értem. Hogyan tudom ezt elérni? Valamint szerintetek mikor hívhatom el valahová?
Már miért lenne az? :P Ha "5 perc alatt" meghódítom, nem hinném, hogy becsülni fog. :P Vagy rosszúl gondolom?
2010. máj. 9. 18:06
3/13 anonim válasza:
Rosszul :D Ez nem attól függ,hanem attól,hogy milyen a csaj.
2010. máj. 9. 18:08
4/13 anonim válasza:
Pedig akkor fog a leginkább megbecsülni. A nők nem szeretik, ha nekik kell hódítani. Jogosan!
15/f
2010. máj. 9. 18:10
5/13 A kérdező kommentje:
18:08
Látod, nincs sok tapasztalatom. :( De köszi a felvilágosítást. :) Akkor én csak teszem majd a dolgom, odamegyek és bízom a sikerben. Ha meg elindúl valami, mehet az udvarlás! :D (És remélhetőleg most végre sikerem is lesz. :( )
2010. máj. 9. 18:11
6/13 anonim válasza:
Ő küzdjön érted? Már bocs de még azt sem tudod bejössz-e neki! Az hogy mit mond egy barátnő nem számít! Vagy ha igaza is van még változhat... Nem is ismer, és te vagy belé szerelmes, plusz te vagy a fiú, neked kell érte küzdeni...
2010. máj. 9. 18:12
7/13 A kérdező kommentje:
18:12
Jogos, ott a pont. :P Nekem kell "dolgozni" az elején. Aztán meglátjuk, mi lesz.
2010. máj. 9. 18:13
8/13 anonim válasza:
08 vagyok :D
Hát igen,sok csalódás fog érni,de ne várd,hogy a sült galamb a szádba repüljön. És a csalódás után ne add fel! hajrá!
2010. máj. 9. 18:13
9/13 A kérdező kommentje:
18:13
Hát persze hogy nem fog a számba repülni, elvégre nekem kell udvarolni meg keresgélni! :D :) A feladás a legrosszabb, amit tehetek. Bár volt, hogy egy hónapra leálltam a kereséssel míg elfeledtem a kudarcot. :P
2010. máj. 9. 18:21
10/13 anonim válasza:
Jaj,én szurkolok neked:D Végre egy srác aki nem hőbörög hogy miért nem a lány megy oda hozzá hanem kezébe veszi az irányítást:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!