Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudom elérni, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom elérni, hogy a lány akinek tetszem megbecsüljön és értékeljen majd? 17F

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik nekem! :D Holnapi első dolgom, hogy dumálok vele, jó sokat. :) Hetente 1-szer találkoznuk, szakkörön. Kértem már Emailt, de azt mondta nem gépezik. Ennek ellenére örült hogy megkérdeztem és egy másik lány szerint lehetőségem is van a hódításra, mert szerinte tetszemneki! :D Még nem volt csajom, szomorú, de itt van most egy új lehetőség (szinte minden lehetőségemmel élek, nagyon gyakran próbálkozok). :) Azt szeretném kérdezni, hogyan legyek a lány számára "nehéz préda"? Lehet hogy butaságnak hangzik az én fogalmazásomban, de azt szeretném hogy ő is kűzdjön értem. Hogyan tudom ezt elérni? Valamint szerintetek mikor hívhatom el valahová?
2010. máj. 9. 18:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

18:33

Hát köszi! :) Remélem holnap lesz egy kis sikerem is végre! :D

2010. máj. 9. 19:22
 12/13 anonim ***** válasza:

Hidd el az a "nehéz" vagy legalábbis nehezebb, hogy megtartsd nem az hogy "megszerezd".

Ha együtt vagytok akkor szted már nem is értékelhet többet annál többre??? Dehogynem. A tetteid, jellemed miatt például értékelhet, miután megismert és együtt vagytok. Prsze csak ha olyan ember vagy...

2010. máj. 9. 22:10
 13/13 anonim válasza:

Juttasd olyan orgazmushoz a csajt, amiben még nem volt része, és nemigen fogod tudni magadról levakarni.

Nálam már bejött. :D 26 orgazmus a csajnál, szerintem nem rossz. :P

2010. máj. 10. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!