Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen személyiségű lány jön be? (fiúk válaszait várom)
Ne legyen az a tipikus minden héten elmegyek inni, lehessen vele beszélgetni, hülyülni, tudjon szeretni és lényegében ennyi..csak még én nem találtam olyat akiben mind meglenne..
18F
Hát ezt így nehéz elmondani de megprobálom:
-Határozott
-Öntudatos
-Kedves
-Aranyos
-Érzelmes
-Egyyüt érző
-Segítőkész
és még sok más de így nehéz egyszerűbb lenne ha írnál privit és beszélgetnék és elmondanád te milyen vagy de amúgy ez emberfüggő :D
előző vagyok.
-Vidám
-Jó arc
-Ne legyen unalmas
meg tényleg nelegyen az a bulip*csa aki mindennap bulizni jár és hányig issza magát :)
Kedves, szelíd, érzékeny, nőies, hűséges, életvidám, jó humorÉRZÉKű (hogy röhögjön a poénokon), szorgalmas, segítőkész, tanácsmegfogadó, etc. Valami ehhez hasonló válaszokat fogsz kapni.
(Bocs, hogy beleszóltam lányként, de eddig ilyesmiket olvastam itt.)
-szeret magáról beszélni
-kreatív
-érdeklődő
-kedves, nem beképzelt
-művész típus :)
Ezek a gyengéim :) 18/F
Én igazából azt értékelem a legjobban egy lányban hogyha képes kimondani amire gondol. Az "Igen" ne "Nem"-et jelentsen, ha valami baja van mondja meg, ne várja hogy kiszopjam az ujjamból hogy mégis mi a véreres kankós f@szom baja van, ha már a "Mi a baj?" kérdésre azt válaszolta hogy "Semmi". Sajnos a legtöbb lányból ez hiányzik, nem tudom mit gondolnak, talán azt hogy attól nő a nő hogy nem képes egyenesen megmondani amit akar?
Ja és szeressen szexelni:) Lehetőleg velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!