Van olyan személyiségű lány az ismeretségi körödben, mint Alice Cullen az Alkonyatból?
Figyelt kérdés
Mit szokott csinálni? Vagy ha nem is ismersz, akkor mit tudnál elmondani Alice-ről?2010. márc. 12. 23:43
1/4 anonim válasza:
Nincs. És ne nézz annyi twilightot, légyszi...
2/4 anonim válasza:
van esténkén az erdőbe szokott repkedni denevérként XD
jó vicc volt amúgy egyszer láttam egy csajt a hotdogon tök ugyan olyan haja van *-* non durva és még hasonlitott is xD
sok szerencsét
3/4 anonim válasza:
Hát... állítólag... én nagyon hasonlítok rá, mármint a személyisége. (Mert a kinézete... nos...) Nem tudom... Sokat szervezkedek, (szülinapi) bulikat "adok" az embereknek. És "táncolva" közlekedem. :D
4/4 anonim válasza:
csatlakozom, én is tiszta Alice vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!