Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan érhetem el, hogy...

Hogyan érhetem el, hogy athivjon magahoz? 20l

Figyelt kérdés

Egy srac baratomhoz szivesen atmennek, filmezni vagy ilyesmi. Nem akarnek semmi szexualisat, es ezt o is tudja valoszinuleg, hogy nem vagyok olyan. (legalabbis elso ottletnel biztosan nem)

o mar felvetette, hogy felugorhatnank hozzank, mert erre jartunk a kozelben, de mondtam neki, hogy szo sem lehet rola, mert a korulmenyim nem olyanok.. (kicsi a lakas..) szerintem ezert nem hiv o sem..

arra is gondoltam, hogy kicsit szegyenlosebb tipus, es videken lakik, ezert nem akar csak ugy lanyokat magahoz vinni, csak ha komoly.

Hogy celozhatnek? otletek?

2013. máj. 30. 01:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Miért nem mondod csak simán meg? A fiúk k*rvára utálnak találgatni. Nem fogja kitalálni mit akarsz, ne húzd már szerencsétlen agyát.

pl. Szívesen megnéznék egy filmet Veled, viszont az én lakásomban kényelmetlenül éreznénk magunkat, így is olyan kicsi. Mi lenne, ha hozzád mennénk?

Ennyi...

2013. máj. 30. 03:39
 12/18 anonim ***** válasza:
Mi olyan nagy gáz ebben, ha őszinte és nyitott vagy?
2013. máj. 30. 03:40
 13/18 sni válasza:

"Mit szólnál hozzá, ha felmennénk hozzád filmet nézni? "

Ezt próbáltad már?

2013. máj. 30. 08:04
 14/18 Máté1999 válasza:
Utolsó hárommal tökre egyetértek!
2013. máj. 30. 18:31
 15/18 anonim válasza:
2013. máj. 30. 22:55
 16/18 A kérdező kommentje:

sundisznoka: Ez azért nem jó, mert nem tudnék neki hazudni, ráadásul ekkorát :O

Báró von blökipóz88: Ő azt mondaná, hogy: tudtam, hogy nem jönnél :( (elég negatív típus)

Többiek: Azért nyomulós sem szeretnék lenni, mert a végén félre érti, és tényleg azt hiszi, hogy többet akarnék, meg kicsit gáznak érzem, hogy én kezdeményezek lány létemre.

2013. máj. 31. 01:40
 17/18 anonim ***** válasza:

Oké, tisztázzunk valamit. Mikor lehet könnyebben félreérteni a dolgokat? Ha célzol vagy ha nyíltan megmondod?

Ha ezek után is van még kérdésed, nem egyértelmű a válasz, akkor célozgass nyugodtan, és húzzátok egymás idejét. Ez már nem a középkor, ahol a férfiak udvarolgatnak a kis hölgyecskéknek.

2013. máj. 31. 13:52
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem élőben mondd meg neki hogy szívesen átmennél hozzá filmet nézni. Mondjuk szombaton.

Semmiképp se írj sms-t vagy emailt! Nekünk is fájt kiolvasni az eddigieket. :D

2013. júl. 11. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!