Lányok! Járnátok egy ilyen kaliberű sráccal?
Alacsony vagyok (mindösszesen 182 cm), barna hajam és szemem van, vékony vagyok és a tömegem 62 kg. Sose volt bnőm, nagyon barátaim se. A suliban mindig kipiszkáltak, a lányok észre sem vesznek. Akiknél próbálkoztam mind a 2 lány visszautasított. :(
18/F
"barna hajam és szemem van"
Sötétbarna, mi? Akkor van számodra egy rossz hírem. Mi nagyon esélytelenek vagyunk egy ilyen világban ahol a szépségidálnak a szőkék meg a kékszeműek vannak kikiáltva (b*zd meg Hitler, máig szívunk miattad) minket meg beskatulyáznak cigánynak. Holott a magyarok eredetileg barna szeműek és hajúak voltak + magasak csak aztán betelepítették a németeket még a középkor végén aztán így lett itt nagyon sok szűűűke meg halványszemű és ezért vagyunk mi hátrányban.
Szóval 2 lánynál próbálkoztál össz-vissz aztán inkább jöttél is ide hogy kiéld a világfájdalmadat? Értem. Tudod próbálkozni kell, ismerkedni, de legelőször is golyókat növeszteni. Tök mindegy hogy a hajad meg a szemed barna, szőke, fekete vagy éppen hupilila. Ettől nem függ semmi. Önbizalom, határozottság, jó duma, udvariasság, igényesség, ápoltság kell. A csajozás nem rakétatudomány (és nem is létszükséglet vagy életcél). Ha az sugárzik belőled hogy a saját életed éled és nem sodródsz az árral az vonzóbbá tesz.
Mellesleg a 182 cm meg épp hogy magasnak számít, én 170 vagyok még se volt még problémám emiatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!